Napsat recenzi

Kormoranos

Recenze hotelu Hotel Kormoranos (Řecko - Korfu)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 909x
Recenze se líbila: 225 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 2

Korfu je nejsevernější řecký ostrov, plný zeleně a s krásným mořem, ovšem pokud si nechcete o tomto krásném koutě země zkazit mínění, nejezděte do hotelu Kormoranos. Ostatně slovo hotel je značně nadnesené, podřadná ubytovna by sedělo líp. My jsme si ho vybrali z toho důvodu, že je přímo u moře, nechtělo se nám jako v minulých letech šlapat kilometr na pláž. Ale to jsme si tedy dali!

Ubytování 

Věděli jsme, že hotel nenabízí téměř žádné služby a počítali jsme s tím, ale...Již při vstupu mírný šok - nikdo po nás nechtěl pasy, voucher či jiné doklady, recepční a servírka v jedné osobě, si jen škrtla řádek v ušmudlaném sešitě (jako že dorazily dvě osoby), vydala klíč a zmizela. Takže kdybychom za sebe poslali někoho jiného, asi žádný problém. Recepce na tomto hotelu nefungovala vůbec, věčně prázdná, v pravém slova smyslu to recepce ani nebyla, jen upravený kout jídelny s pultíkem, na kterém ležel notebook. Pokud byste měli nějaký problém, tak by zůstal nevyřešen do konce pobytu. Když už jsme recepční konečně po dvou hodinách sehnali (kvůli zapojení klimatizace), tak jsme zjistili, že ovládá jediný jazyk a to řecký. V půlnoci připíchla na dveře papír s telefonním číslem a hotovo. Otevřený nehlídaný vchod a nikde nikdo (naštěstí tam nebyl jediný migrant). Přesto jsem se v tom baráku mírně bála.

Strava a stravování 

Kdyby existovaly záporné body, tento hotel by vyhrál. Při první snídani jsem myslela, že ji zapomněli připravit, pak jsem si všimla kávové konvice, nakrájené veky, pár plátků měkkého salámu, sýra, kostiček másla a džemů. Toť vše. O čaj jsem si musela říkat zvlášť, nebýt v Řecku potřetí, tak bych si tipla, že tam tento nápoj ani neznají. Po 10 minutách přinesli ještě misku s cereáliemi, ovšem rozmíchat jste si je museli v tom kafi, žádný jogurt či tvaroh. O ovoci či zelenině jsme si mohli nechat jen zdát, nebylo vůbec nic, kromě pár kousků melounu v pokročilém stavu rozkladu. Nejsme nijak zmlsaní, takže mi toto nevadilo, ovoce se dalo koupit všude, ale ty tzv. servírované večeře se nedaly sníst ani se sebezapřením. Nedefinovatelný kus masa v nedefinovatelné omáčce a všechno jeden hnus. Při té druhé jsem dostala ukrutné zažívací potíže, kdy jsem si musela přes asistenční službu zavolat lékaře (recepce jako vždy prázdná) a na ty další jsme již rezignovali a chodili do protější skvělé taverny - já ovšem jen na suché housky.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Jak již shora uvedeno, recepce zde neexistovala, o něčem takovém jako hotelová služba, zde nejspíš ani neslyšeli. Úklid probíhal standardně. Ovšem vybavení hotelu také stálo za věc - sprcha, kde nešel zatáhnout závěs, takže voda všude, postele, z kterých při prudším pohybu vypadávaly prkna a navíc neskutečně vrzaly, na pokoji nebyla žádná židle, jen plastová stolička. Lednice tekla a téměř nechladila. Jedna hvězdička je za hezký balkon s výhledem na moře.

Pláž a moře 

Moře bylo nádherně, což ovšem není zásluha hotelu. Průzračně modré, vlny přesně akorát, nebyly tam zřejmě žádné mořské spodní proudy, takže žádné omezení bójkami, mohli jste plavat klidně až do Albánie (vzdálené pouze 2,5 km). Pláž byla také hezká, oblázkovo písčitá a uklizená.

Okolí hotelu 

Okolí se mi líbilo, hory řecké i albánské, klidná pobřežní promenáda i rušná nákupní třída, prostě typické Řecko.

Celkový dojem 

Korfu jako takové je krásné, zelené, milovala ho Alžběta Bavorská, narodil se zde princ Filip, manžel britské královny a není vyloučeno, že se sem ještě vrátíme. Opravdu stojí za návštěvu, ovšem nikdy a to zdůrazňuji, nejezděte do hotelu Kormoranos, pokud nechcete mít pobyt úplně zkažený

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Ola: Příjemné místo - 3. 10. 2015 21:47

Moc příjemný hotel...ano paní majitelka při ubytování žádné doklady ani ubytovací vouchery nevyžaduje. Kdyby za vás přijel někdo jiný..hmmm asi na letišti by nastal menší problém..ale nevadí.. blik cvak.. Jinak samozřejmě kdo jede do Řecka..neřeší jogurt k snídani apod. reagovat

oliver: příšerné - 4. 10. 2015 21:05

Hotel zcela příšerný. Ocenil jsem jen blízkost moře, nic víc. Jídlo nepoživatelné a pro chlapa nedostatečné. Vloni na Zakyntosu, předloni na Santorini a to bylo nebe a dudy (a je to také Řecko), pravda, ovšem za trochu jiné kačky. Vím, že za málo peněz málo muziky, ale ta muzika by nemusela být takhle "hustá" jako hotel Kormoranos. reagovat
Přidat komentář

Řecko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání