Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Hotel GOUVES SEA & MARE (Řecko - ostrov Kréta - Gouves)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 50x
Recenze se líbila: 134 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Z balkonu byl krasny vyhled na more. Z balkonu byl krasny vyhled na more.

Dovolená se nám moc líbila, byli jsme nad míru spokojení. :)

Ubytování 

Vše naprosto čisté, každý den chodily uklízečky.

Strava a stravování 

Výborné, široký výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Všichni velmi milí a usměvaví, neměli jsme žádný problém. Když jsme přijeli na hotel ve dvě ráno, hned jsme měli pokoj a ještě jsme se mohli jít najíst do jídelny, jestli nemame hlad po dlouhé cestě. :)

Pláž a moře 

Hned naproti hotelu je sice malá pláž, ale stačila nám, kousek od hotelu je větší, ale tam vždy byla spousta lidí. Moře bylo čisté a teplé.

Okolí hotelu 

Když jsme šli cestou k nedalekému aquariu, tak po ceste podél pobřeží byly občas odpadky-hlavně plasty. Nákupní třída je trošku dál, ale je to pak taková příjemná večerní procházka.

Celkový dojem 

Pro mě nejkrásnější dovolená:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Řecko - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání