Napsat recenzi

George I hluk "městského hotýlku"

Recenze hotelu George I. (Řecko - Lefkada)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 46x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • večery v Nikianě večery v Nikianě
  • centrum Nikiany je apartmán.dům George I. centrum Nikiany je apartmán.dům George I.

Ubytování patřilo k tomu nejhoršímu, jaké jsme kdy zažili. Nešlo o kvalitu apartmánu a vybavení – to bylo v pořádku, ale o hluk.

Ubytování 

apartmánový dům.

Vybavení domu a apartmánu bylo OK. ALE : Přímo u domu je hlavní cesta, kde v sezóně projíždí auto za autem tak, že se komunikace nedá ani přejít. Auta a další ještě hlučnější dopravní prostředky jezdí i po celou noc. Když jste uvnitř pokoje máte pocit, že se nacházíte v hlučném městském hotýlku, kde neslyšíte vlastního slova.

Vybavení, služby a personál hotelu 

OK, majitelé příjemní. Majitel apartmán. domu souhlasil, že je toto místo hlučnější, a řekl, že se hodí spíše pro mladší lidi. (nám je okolo 30, tak nevím pro koho.. ?) a že provozuje ještě apartmány v Nikianě George II. a ty jsou klidné.

Okolí hotelu 

malá, hlučná vesnička. ačkoli CK lákala na "rybářskou vesničku" což Vás navnadí na klid a pohodu.. Blízko apartmánu je uzoučká pláž, kousek dál je městská pláž - přímo u hlavní cesty.

Celkový dojem 

Nikdy více.

Předem jsme si do CK volali ohledně hluku (nemáme rádi velká střediska, diskotéky apod.), zaměstnanec CK nás informoval, že po cestě před domem občas auto projede, ale že je to tam oblíbené. Nevím pro koho. Cesta se nedala ani přejít. Posezení na terase apartmánu je nemožné a nemůže se ani v klidu vyspat. Stejný názor měli i naši sousedé.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Řecko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání