Napsat recenzi

Vila Sakis - Parga

Recenze hotelu Villa Sakis Studios ** (Řecko - Epirus - Parga)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 535x
Recenze se líbila: 393 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vila Sakis Vila Sakis
  • Vila Sakis Vila Sakis
  • pláž Sarakiniko - 9km od Pargy - lze dojet lodním taxíkem pláž Sarakiniko - 9km od Pargy - lze dojet lodním taxíkem
  • Parga - výhled z hradu Parga - výhled z hradu
  • Parga - Valtos beach Parga - Valtos beach
  • Taverna nad pláží Sarakiniko Taverna nad pláží Sarakiniko
  • Paxos - mořské jeskyně Paxos - mořské jeskyně
  • Parga Parga
  • Parga - Valtos beach Parga - Valtos beach
  • Valtos beach - Parga Valtos beach - Parga

Dovolená se nám moc líbila. Parga je nejkrásnější přímořské městečko, jaké jsem kdy viděla. Moře je průzračně čisté a teplé, vynikající řecká kuchyně, krásná subtropická vegetace - mandarinky, limetky. Vila Sakis má starší jednoduché vybavení, které odpovídá ceně.

Ubytování  průměrně (2/5)

Vila Sakis má dvě hvězdičky, které plně odpovídají vybavení i úrovni služeb. Měli jsme přízemní apartmán s balkónem pro 2 osoby. Vybavení je starší, je zde trochu cítit zatuchlina, ale jinak čisté. Je to jeden malinký pokojíček s kuchyňkou, jednoplotýnkovým vařičem a koupelnou. Balkón je moc hezký, orientovaný do krásné a udržované zahrady. Velice praktický je větrák nad postelí. Doporučuji přibalit s sebou repelentní strojky na komáry, je jich tam mraky a po setmění nepomůže příliš ani to, je lépe nechat okno zavřené.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravovali jsme se sami, ale v Parze je spoustu taveren, které nabízí nejrůznější řecké a středomořské lahůdky. Vila Sakis se nachází v oblasti Valtos, kde jsou cca 3 minimarkety, ani v jednom nemají maso, pouze základní věci - chleba, někdy máslo, balený salám (který byl zkažený, když jsem ho otevřela). Nákupní možnosti pro vlastní vaření jsou na Valtosu opravdu velice špatné. Jezdili jsme si nakupovat do Pargy 2km do centra a pak jsme to vzdali a chodili do taveren.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Apartmán se nachází v krásné a udržované zahradě, 700m od pláže. Vybavení je základní - starší dřevěný nábytek, vybavená kuchyňka, balkon s výhledem do zahrady, větrák nad postelí. Každý 3. den chodila pokojská uklízet, vše bylo čisté. Občas zavání kanalizace. V den odjezdu necháváte kufry na zahradě v altánku a není možnost WC ani se osprchovat.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

NÁDHERNÉ!!!!!!Pláž Valtos je dlouhá 3km, u hradu oblázková, směrem k okraji Pargy s hrubým pískem. Moře je průzračné a teplé, v srpnu mělo 28 stupňů, bez ježků a medůz, ale bohaté na menší i větší rybičky. Pláž nabízí i plážový servis, v klubu Tango mají skvělou zmrzlinu a bazén. V okolí spolehlivá doprava vodními taxíky, tak můžete zajet na další 4 krásné pláže. Na městskou pláž v Parze (je hodně plná), na oblázkovou Piso Krioneri - ve skaliskách, na Sarakiniko - ta je nejkrásnější nebo Lichnos (cena od 2 - 10 Eur/osobu). Koupili jsme si výlet na 5 Jónských ostrovů, tak jsme se koupili i na Lefkadě, Ithace..... nádhera.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Za udržovanou zahradou apartmánu nepořádek, občas trochu neudržovaná buš. Kromě 3 minimarketů je 300m od aparmánu klub Mango, kde moc dobře vaří a mají tam hezký bazén (koupání za konzumaci). Na pláži 700m od aparmánu se nachází klub Tango, kde je velká restaurace, bazén, zmrzlina a malé dětské hřiště.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Ve 2km vzdáleném centru Pargy je spousta obchůdků se suvenýry, krásný přístav, hrad na útesu, který nabízí překrásné výhledy mnoho taveren, krásné kamenné uličky. PARGA JE NÁDHERNÁ!!! Doporučuji zakoupit i výlety na ostrov Paxos a Antipaxos, který nabízí koupání v mořské jeskyni, výlet na Jónské ostrovy nebo výlet na Korfu - všude se nám moc líbilo, do Pargy se určitě ráda vrátím a všem vřele doporučuji! :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Epirus - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání