Napsat recenzi

zaporne hodnoceni nedoporucuji

Recenze hotelu Philoxenia Hotel *** (Řecko - Epirus - Ammoudia)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 320x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotel sice pekny, ale v posledním terminu jiz veskere zavady nebyli majitelem reseny- měli jsme pocit, ze jsme byli jiz na obtiz. Majitel si jiz delal stavebni upravy, sekani a bourani ve vedlejsim pokoji, a tudíž jsme byli nuceni si zalevat toaletu sprchou. Bazen před hotelem majitel jiz po 4 dnech vypustil. Byla jsem v soku bohužel jsem se s timto jednanim ještě nikdy nesetkala

Ubytování  průměrně (3,2/5)

pokoje sice slusne vybavene s ruznymi nedostatky jako praskle prkenko, vytrzena zásuvka, lednicka stara a při jejím stalem zapinani se nedalo spat

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

snidane hodne chude 1 platek salamu, 1 platek syra, stále vejce varene, trochu marmelady a jogurtu, nejaky smazenky a 4 platky z broskve- vse pridelove a stále stejne, vecere byli tez detske porce a pokud jidlo bylo s masem , tak se muselo hledat lupou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

služby v hotelu nebyli zadne, odpadky i kos na toalete jsme si vynaseli sami a při dotazu zda dostaneme alespon male mydlicko, tak nam bylo ukazano, abychom si ho dosli koupit do kramu. Uklid pokoje jsme si museli tez provádět sami

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

celkem slusne asi 100 m od hotelu

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

mala vesnicka , pouze 2 obchody a par taveren

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

dovolena neodpovidala nasim predstavan

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Epirus - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání