Napsat recenzi

překvapení

Recenze hotelu Electra Hotel **** (Řecko - Chalkidiki - Stavros)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 918x
Recenze se líbila: 634 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • takto vypadal dvoulůžkový pokoj, splácaný z něčeho a dřevotříska.Škoda , že není vidět pod matrace. Fotek mužu poslat víc. takto vypadal dvoulůžkový pokoj, splácaný z něčeho a dřevotříska.Škoda , že není vidět pod matrace. Fotek mužu poslat víc.

překvapení z ubytování, které bylo velmi rozdílné. Nevím podle čeho se posuzovalo rozdělení ubytování na hotelu STUDIA ELEKTRA. Podle národnosti?

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování mi připomínalo, ubytování pro obsluhující personál na brigádě v hotelu... . Postele naprosto nevhodné... . 4 prkna pod matrací... . úklid žádný!

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravovali jsme sejen jednou, na večeři. Víno teplé a od jednoho druhu pouze jeden kus. Jídlo vysušené , nebo tuhé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

služby personálu bych hodnotul tak , že se snažili. Češi kteří tam obluhovali se opravdu snažili. Bazén byl naprosto v pořádku. Animační programy a kulturní vyžití - žádné. Sport - nic.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláže u ubytovacích středisek - hlava na hlavě a špína. Ale pokud jdete dostatečně daleko je to opravdu krása. Klid a krásné moře, pláž písčitá.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vzdálenost od obchodů, města a procházek byla dobrá.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nevrátil bych se do pokoje, které nabízela ELEKTRA TOURS!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání