Napsat recenzi

Vila Vergina, Asprovalta- Nea Vrasna

Recenze hotelu Villa Vergina ** (Řecko - Chalkidiki - Asprovalta)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 187x
Recenze se líbila: 287 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

dovolená odpovídala ceně a pro nás skvělá dovolená. Vše skvěle zorganizováno, odbavení na dovolenou, ochotní řidiči, autobus nás vysadil u většího penzionu, který patří také ck a odtud nám byla odvezena zavazadla na vilu delegátem. Pan delegát ochotný a se vším rádi pomůže, vyhoví. Ubytovat jsme se mohli hned ráno v 9 hodin. Sousední penzion vám poskytne zázemí první den když ještě čekáte na ubytování a nebo i ten poslední a i během pobytu se vše důležité dozvíte a vyřešíte tady. Je tu i menší občerstvení kam jsme došli na polední frapíčko a navečer pro vínko.

Ubytování  průměrně (4/5)

Na vile je jen pár pokojů, takže v našem turnusu tu byl vážně klid a soukromí, Vergina je kousíček od moře v ulici, kde jsou chatky domorodců. Pokoj se nám líbíl, velký balkon, na balkoně markýza proti slunci, ve dveřích síto na komáry, posezní na balkoně, a zároveň jídelní stůl a židle i uvnitř pokoje. Prostorná kuchyňská linka, náš pokoj měli i celkem prostornou koupelnu, ale klasika, na sprchovém koutu jen závěs, takže voda vám stříká po celé koupelně. To je asi mínus, že musíte po každé sprše vytírat :-) . Dále na pokoji klimatizace, tv s českým programem a wifi. Samozřejmě lednička a vařič. S ubytováním jsme byli spokojeni.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Objednali jsme si na ck dovoz řeckých večeří, které ck nabízí. Platili jsme až na místě. Sice jsme si nemohli vybrat jídlo, ale každý den bylo řecké jídlo a salát. Delegát to vozil každý večer až ke vchodu v termoobalech. Jídla třeba gyros,musaka, bifteki, špagety, pasticio...

Dále jsme využívali službu dovozu pečiva od ck - delegát. To jsme uvítali velmi protože do městečka je to procházkou k pekárně asi tak 10 minut minimálně. Objednávali jsme si housky,chléb, listové těsto, delegáti nám všechno vysvětlii co se dá dovézt a přivezli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

klima, wifi, tv, kousíček k moři, to bylo asi největší plus . Delegáti moc ochotní, skutečně fungovali, byli pořád k dispozici a ne jen na telefonu, viděli jsme je skutečně každý den.

Vergina jak jsme byli informování je kousek od dalšío penzionu ck a mohli jsme využívat místní občerstvení penzionu, takže jsme si na terasu zašli od moře na frapíčko nebo nanuk, večer jsme si třeba na balkon koupili vínko.

Poslední den, když čekáte a odjezd, tak kompletní zázemí včetně wc máte na tom penzionu, na Vergině je například venku sprcha.

Výlety od ck fajn.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Za nás super. Dlouhá písečná a nepřeplněná !! I v srpnu, to se už moc nevidí. Vergina je až za městečkem, takže pláž je tu volnější, ale je dlouhá a tak jsme se mohli i projít na libovolnou stranu. Na břehu jsou oblázky, nám to nevadilo, pak už je písek, ale někteří lidi nosili boty do vody. Kousíček od vily byl i plážový bar, chodili jsme si sem občas koupit kafe nebo koblihu :-) , a poslední den jsme využili na ležení i lehátka a dali si tu i oběd.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

tím že je ubytování až za městečkem a je mezi domkama domorodců, tak jste přímo v řeckém prostředí, ale máte klid. Je pravda, že pláž by se mohla častěji uklízet, ale prý je to i tím, že je to právě až za městečkem a tak není tak udržovaná. Lidi jsou čuňata a na pláži občas vidíte nějaký kelímek a podobně.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Za nás velká spokojenost i když je pravda že by Řekové mohli trochu víc uklízet okolo svých domků . Na pěší zoně v centru se snaží každý den, kropí, zametají, vysypávají koše, ale směrem ven z městečka je to už horší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání