Napsat recenzi

pohodová dovolená, klid a relax, přesně jak jsme chtěli

Recenze hotelu Theo Beach Studios ** (Řecko - Chalkidiki - Nea Vrasna)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 155x
Recenze se líbila: 209 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Asprovaltě a na Theo beach jsme byli poprvé a určitě se sem ještě někdy vrátíme. Asprovalta je krásné letovisko v zálivu, jste u moře a na druhé straně nad vámi zalesněné kopce. Dá se tu dělat spousta výletů do okolí, třeba do Nea Vrasny a nebo až do Stavrosu, nebo jsme byli v kopcích nad penzionem na místním kostelíku. V pondělí jsou v Asprovaltě vždycky trhy, jednou jsme je stihli a byli jsme nadšeni :-) skvělé ceny ovoce, zeleniny, všeho mraky, spousta mořských ryb i jiných potvor, olivy, a tak dále. Delegát nás upozornil i na nákup koření, ve stánkách na trhách a tak jsme si nakoupili i koření :-) (paprika, směs na maso, skořice.... )

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje jsou jednoduché a menší, ale jinak vše fungovalo a bylo dostačující. Tak nejeli jsme na pokoj ale k moři :-) . Měli jsme dokonce i výhled na moře, penzion je hned u moře a tak jsme i bez příplatku koukali krásně na moře. Dopoledne jsme měli sluníčko na balkon, ale odpoledne už krásný stín. Další pokoje jsou i směrem na hory, tam zas říkali sousedi, že mají celé dopoledne krásný stín a že se jim líbí koukat na hory :-).

Velmi oceňuji tu blízkost ubytování k moři. To bylo naprosto super, ráno se probudíte a vidíte hned na moře, krásný pohled, vyběhnete si jen v plavkách a když si něco zapomenete, tak za minutu jste zpět na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

My měli stravu vlastní, dá se něco uvařit na pokoji, ale spíš jsme to řešili saláty a večer jsme chodili na večeře do Asprovalty procházkou asi 15minut, ck tam má jednak domluvenou slevu pro klienty v Gyrosu ale i v jedné restauraci. A v obouch měli i jídelní lístky v češtině, takže jsme se krásně domluvili a vždycky vybrali něco dobrého. Stačila nám na slevu vizitka od delegáta, kterou rozdával na začátku pobytu. A jinak jezdili tak obden autíčka se zeleninou a ovocem, tak se dalo koupit i před hotýlkem. A využili jsme i objednání pizzy s dovozem na hotýlek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Služby ck perfektní, nadstandartní, delegáti ck (majitelé) jsou strašně milí, nic pro ně není problém a snaží se vám vyjít vstříc a poradit když něco potřebujete. Oni bydlí přímo na penzionu a jsou pořád v dosahu. Super byl dovoz pečiva každé ráno, den předem jsme si objednali pečivo a ráno druhý den jsme ho měli čerstvé dole na recepci. Na penzionu je i wifi, příjemné je posezení na kryté terase, kde krásně profukuje a je stín, můžete si dát i nějaké menší občerstvení nápoje nebo nanuky.

Na červen byla už i dostatečná nabídka výletů, na výlet vás nabere autobus hned u penzionu .

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž byla skvělá, to nás nadchlo strašně, tak krásně dlouhá písečná pláž, občas nějaký oblázky, teplý písek a moře nádherně teplé. Na pláži klid, málo lidí, a když se vám chce můžete dělat procházky po pláži až do Asprovalty nebo na druhou stranu od městečka pryč. Na pláži jsou i lehátka a slunečníky sousedního penzionu, kam jsme mohli také chodit a za nákup nápoje nebo občerstvení vás nechají ležet klidně celý den. My chodili na volnou pláž pod slunečník, který půjčuje ck, jen tak na písek s vlastní osuškou ale starší klienti chodili na ty lehátka.

Při vstupu do moře jsou oblázky,pak už písečné dno, já chodila bez bot, manžel i bral boty do vody :-) ale byla pak krásná mělčina, rádi jsme třeba hodinu ve vodě a to se tady skutečně dá. Voda je teplá a jen tak jsme si postávali ve vodě nebo se nechali nadnášet na mělčině.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotýlek je za městečkem, do městeka je to procházkou cca 10 - 15minut volnou chůzí, chodili jsme podél moře navečer na jídlo. Ale zas je tu neskutečný klid, nejezdí tu už skoro auta a jak je hotýlek hned u moře, tak pro děti ideální, u hotýlku je i menší zahrada, tak děti si můžou i pohrát a když si chtějí odběhnout z pláže na pokoj, tak nemusíte mít strach, fakt je tu minimální pohyb. Kousek za hotýlkem jsou zalesněné kopce- hory, kam se dá dělat i procházky, jednou jsme se vydali na místní kostelík. Super výhled na záliv, doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Super dovolená, takové rodinné prostředí v klidu a celý personál ck byl fakt ochotný a přátelský, snaží se vám vyhovět. Nemáme rádi velké komplexy, kde se musíme stále převlékat na jídlo a tady bylo super vyběhnout si v plavkách hned k moři a nic neřešit. KDyž jsme chtěli do města, tak jsme si došli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání