Napsat recenzi

penzion Theo Beach, Chalkidiki Asprovalta-Nea Vrasna

Recenze hotelu Theo Beach Studios ** (Řecko - Chalkidiki - Nea Vrasna)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 204x
Recenze se líbila: 295 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená pro nenáročné a pro ty , kteří si chtějí odpočinout a nehledají luxusní hotely a velké komplexy.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj čistý, ne moc velký, ale měli jsme výhled na moře a protože je penzion opravdu kousíček od pláže tak ty výhledy byly super. Viděli jsme na celý záliv a po straně i na zelené pohoří. Snídat a dívat se na moře je luxus :-) nebo večer posedět na balkoně u vínka a poslouchat šumění moře.

Pokoj zařízen klasicky, malý kuchyňský kout s lednicí a vařičem, malá koupelna, sprchový kout . Balkon, ve dveřích na balkon zasunovací síto proti komárům, klima a wifi.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Tak stravovali jsme se sami ale překvapila nás super služba - dovoz pečiva každé ráno od delegáta z městečka. I v sobotu a neděli i v mimosezonu v září. Objednali jsme si z jeho nabídky, např. světlý nebo tmavý chleba, nějaké bulky, i sladké , třeba koblihy. Na večeře jsme si chodili do městečka, to se šlo takovou procházkou asi 10 - 15 minut. Ale byla nám doporučená výborná restaurace, byli jsme tam i s cestovkou na jejich programu - OCHUTNÁVKA ŘECKÝCH SPECIALIT a pak jsme tam chodili i sami. Jídla tam byla úžasná a personál strašně milý. Jídelní lístek měli v češtině a platit se dalo i kartou. Tak nám byl doporučen i gyros občerstvení, tam bylo fajn, že majitelé mluvili česky i když byli Řekové, naučili se od turistů, fakt milé. Ale ten po 5 dnech našeho pobytu zavřeli (byli jsme v půli září) tak jsme pak chodili na gyros jinam, kde bylo ještě otevřeno.

Měli jsme štěstí, že jsme chytli dvoje trhy v Asprovaltě, jsou každé pondělí, tam jsme nakoupili olivy, delegát nám doporučil i koření, a jinak výborné hroznové víno a další ovoce a zeleninu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Tak hlavně musíme pochválit pana delegáta, který byl opravdu velmi obětavý , s tím se setkáte málokde. To jak vozili pečivo, všechno vysvětlil, doproučil kam zajít, co vidět, i po okolí, nad Theo bech je krásný kostelík asi hodinku procházkou s krásným výhledem na záliv. a jelikož jsme tu byli poprvé tak jsme spoustu věcí nevěděli, kam jít a kde co je a vše nám rád vysvětlil.

Na penzionu mají i malé občerstvení a krytou terasu a zahradní posezení, což nemělo chybu, dali jsme si kávičku, vínko, poseděli na balkoně nebo dole. V našem turnusu tu byl i pán s kytarou, tak se dole na terase i trocu posedělo, zazpívalo. Prostě pro normální lidi super.

Na penzionu paní uklízečka uklízela společné prostory, schodiště a terasu každé ráno. Chodili jsme si jako pár dalších lidí ráno v půl 8 zaplavat a už uklízela :-)

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

vzdálenost penzionu k moři je asi jeho největší výhoda. To bylo naprosto úžasné, k pláži fakt asi 50 m, takže ráno jsme vzali plavky a vyšli jsme si zaplavat do klidného moře, pak se jen s ručníkem vrátili na snídani ,cestou na pokoj jsme si u delegáta vyzvedli pečivo, dali si snídani. Pláž je široká, dlouhá a písečná, při vstupu do vody jsou kamínky, pak už písečné dno. Je pravda, že na pláži tím že je až za městečkem bylo občas vidět nějaké nečistoty. No ale asi něco za něco, uklizená pláž v centru a nebo volná pláž za městem.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Před penzionem je takový malý parčík nebo jak to nazvat, takže z balkonu koukáte na upravené prostraství, ale pak je cestička k moři přes vyprahlou plochu, která byla vidět že je teda posekaná. Cestou do městečka byla občas místa u pozemků o které se nikdo nestaral, že jsme si říkali škoda že to tady nikdo neuklidí, ale jinak ve městečku čisto a tam bylo vidět, že Řekové zametají, a uklízí.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Za nás super, cena odpovídá kvalitě. Cestovka měla skvěle zorganizovanou přepravu, ochotné a zkušené řidiče, bylo vidět, že trasu jezdí s přehledem. A opravdu fungujícho delegáta, to všechno náš dojem z dovolené ještě umocňuje. Asprovalta a sousední Nea Vrasna jsou moc hezké a určitě se sem vrátíme, nejsme tu naposledy , je ještě co navštívit a kam se podívat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání