Napsat recenzi

Přijatelný pobyt za last minute cenu

Recenze hotelu Akropolis Hotel *** (Řecko - Chalkidiki - Fourka)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 144x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel i jeho umístění odpovídal zlevněné ceně na poslední chvíli.

Ubytování  průměrně (3/5)

Bydlely jsme dvě dospělé osoby ve třílůžkovém studiu a bylo to tak akorát, abychom se do pokoje v pohodě vešly. Za třetí lůžko jsme vzhledem k termínu na poslední chvíli nedoplácely a pokud bych za něco takového měla doplácet, dost by mi to vadilo.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Náš pobyt byl bez stravy, ale není zde žádná možnost "nehodí se".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Ve studiu byl kuchyňský koutek, elektrický dvouvařič, rychlovarná konvice a lednička. Lednička měla rozbitý šuplík, takže nešla dobře zavřít a silně se namrazovala, což dále vadilo při zavírání jejích dveří. Studio bylo malé a tmavé, v přízemí, s malým dvorkem. Delegátka nám vše perfektně vysvětlila, vzala nás do města a ukázala nám, kde co je, ale po řeckém způsobu moc nedodržovala své hodiny, kdy měla být na recepci. I když nám slíbila, že tam bude, tak pak byla třeba na pláži nebo ve městečku.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je vzdálená méně než 10 minut, když se jde zkratkou. Vstup do vody je pozvolný, pláž je písčitá s kamínky, celkem čistá, s lehátky a slunečníky, které může člověk použít za konzumaci. Na kraji je bez lehátek a dá se tam volně ležet. Ve vodě u břehu se ale pravidelně kolem poledne začaly množit hromady utrhaných řas a některé dny se odpoledne už nedalo koupat jinak, než se se člověk nejdříve musel přes tyto hromady řas přebrodit. Neuklizené hromady suchých řas také ležely na okrajích pláže, kde nebyly lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel je na kopci a i jeho jednotlivé budovy stojí v kopci, což může dělat problémy starším a hůře se pohybujícím lidem nebo rodinám s malými dětmi. Ve vesničce je dobře zásobený supermarket a dostatek restaurací, bister a obchůdků. Nést si z vesničky nákup ale není úplně snadné, protože cesta ze supermarketu do hotelu trvá 15 až 20 minut. Hotel nicméně organizuje 1x týdně cestu na nákupy autobusem, navíc organizuje výlet do nedalekého většího města na trhy. Procházet se dá po městečku i po silničkách vedoucích k hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel i jeho umístění odpovídal zlevněné ceně na poslední chvíli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání