Napsat recenzi

:-)

Recenze hotelu Akropolis Hotel *** (Řecko - Chalkidiki - Fourka)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 188x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na úvod bych chtěla velice pochválit delegátku Terezku, velice vlídný přístup, ochotná a schopná. Taktéž paní, co obsluhovala v jídelně a organizovala program (bohužel si nepamatuji jméno) - super!!!! Krásné okolí, jelikož mi vyhovuje spíše klid, tak mi vesnička zcela vyhovovala. Jelikož jsme bydleli nahoře, což znamenalo vyjít hooodně schodů, tak jsme měli nádherný výhled na moře. Bohužel co se týče ubytování, tak bych alespoň náš pokoj neviděla jako hotel, ale spíše ubytovnu. Fotky, které jsou na těchto stránkách zobrazeny, neodpovídají realitě. Náš pokoj - bílé zdi, na kterých byly pavučiny, místo prostěradla byl jak starý závěs, polštáře a jejich povlečení měla nejlepší léta dávno za sebou. Koupelna špinavá...O vybavení kuchyňky ani nemluvě, nádobí špinavé a varná konvice byla opravdu v zoufalém stavu, vodní kámen odpadával ve velkých kusech a urvané sítko, které mělo zabraňovat v jeho vypadnutí do hrníčku - co dodat:-( Po příjezdu jsme museli čekat 4-5hodin na ubytování, v recepci jsou opravdu páchnoucí turecké záchody se shrnovacími dveřmi, chybí mýdlo a o čistota je opravdu zoufalá.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jak jsem již uvedla - hotel to nebyl ani náhodou. Po celou dobu pobytu nám nefungovala klimatizace, ač se delegátka snažila o nápravu, tak pak správce to prostě neřešil. Bohužel jsme byli jediný pokoj, kterému klimatizace nefungovala:-( Ti co si museli vařit na pokoji obdivuji, neb vybavení bylo opravdu velmi základní. Také co se týče teplé vody, tak to jsem se za celou dobu pobytu sprchovala 3x teplou vodou, což ve vedrech není problém, ale na dva dny se ochladilo a to byl po té docela boj, hlavně, když máte děti..

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Řekla bych že průměr, příště bych si polopenzi určitě nedala. Fotky zde uvedené opravdu neodpovídaly tomu, co jsme měli na jídlo my. Salám a sýr na snídaně stále stejný - přirovnala bych k nakrájenému eidamu a nějaké mozaice či levnému měkkému salámu. Po té vejce (na tvrdo, volí oko či vaječina), okurky a rajčata, nějaké plněné taštičky..Po dobu našeho pobytu byla na večeři dvakrát koprová omáčka, ale máte možnost si vybrat ze dvou jídel, což bylo dobré. Některé večeře nám moc chutnaly - pečené kuře, mleté maso s rýží, pečený bůček, špagety - opravdu výborné:-) Co se týče dezertu, tak se střídalo ovoce a dezert. Moučníky byly vynikající - velká pochvala paní kuchařce:-) Bohužel když bylo ovoce, tak jsme opravdu pokaždé dostali dvě švestky. Ani jednou meloun, ale abych hotelu neškodila, tak nám jednou přidali i hrozno:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál byl vynikající. Super výlet na Želví ostrov, opravdu doporučuji. Opětovně úžasný přístup delegátky. Skvělé programy pro děti i pro dospělé. Taktéž doporučuji řecký večer, má vyjímečnou atmosféru:-) Co se týče úklidu, během pobytu je úklid pokoje na návštěvnících, bohužel jak je zde uvedeno, že se za pobyt vymění povlečení, tak u nás tomu tak nebylo. Opravdu ne.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře krásné, pláž blízko, jen nedoporučuji lidem, kteří mají pohybové problémy. "Hotel" je poměrně náročně položený, já za to byla ráda, neb jsme měli krásný výhled na moře, ale pro staršího člověka či handicapovaného by to bylo asi velmi náročné.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Super bazén, lehátka pohodlné - velice dobrý relax:-) Velmi příjemná obsluha na baru, vynikající frappé a koktejly:-)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Díky okolí a milým pracovníkům, budu na tuto dovolenou s láskou vzpomínat, ale myslím si, že je dobré vědět, kam člověk jede a nenechat se ovlivnit krásnými fotkami, co se týče hotelu a stravy. Možná jsme měli jen smůlu, ale toto byla realita.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání