Napsat recenzi

Recenze Sporthotelu Kitz

Recenze hotelu Kitz Sporthotel *** (Rakousko - Salcbursko - Bruck an der Grossglocknerstrasse)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2020
Přečteno: 56x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel se nachází v malém městečku Bruck an der Grossglocknerstrasse nedaleko lyžařského střediska Zell am See (6 km). Hotel i pokoj byl pěkný, čistý, moderní. Celý pobyt nám však pokazila skutečnost, že jsme byli nuceni se po třech nocích přestěhovat do menšího pokoje do jiného patra, protože nám špatně rezervovali náš pokoj. Celý pobyt nám to velmi pokazilo.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel i pokoj byl pěkný, čistý moderní. Denně vynášeli koš a jednou ustlali.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně byly pestré, na ty jsme se těšili. Čaj byl k dispozici sypaný - několik druhů, káva, džus, mléko. Švédský stůl, pokaždé různé druhy müsli, šunka, sýr, víc druhů pečiva, jogurt bez příchuti i s příchutí. Pokaždé nás překvapili něčím jiným - buď bylo rozšířeno o vařená vajíčka nebo míchaná vajíčka a slaninu, jednou byly vafle.

Večeře poněkud zvláštní. Pro děti výběr pouze z nezdravých jídel. Pro dospělé první večeře byla formou švédského stolu, to docela ušlo. Další dvě večeře byl výběr ze dvou jídel, která nebyla moc chutná a docela ostrá. Poslední večer jsem nepochopila. Při zakoupení zájezdu jsme byli upozorněni, že ve středu večeři nemáme v ceně. Vypravili jsme se tedy do městečka, avšak při odchodu z hotelu jsme si všimli, že ostatní normálně večeří.

Tento hotel je samá záhada...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Neochotný strohý personál jak na recepci tak v restauraci. Celý pobyt jsme se zde vůbec necítili dobře.

Překvapilo mě, že zde nebyl žádný zástupce cestovní kanceláře. K dispozici nám byl poskytnut pouze "nouzový telefon" na někoho z Tempo tours, od které byl zájezd zakoupen. Zvedl to až na druhé vyzvánění a nechápal, proč nám s malým dítětem vadí se přestěhovat do jiného pokoje uprostřed pobytu.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Sjezdovky byly super. Byl konec sezóny, tak už nebyly v provozu všechny a také kvalita sněhu tomu odpovídala. Byla zde i dětská sjezdovka s příjemnou obsluhou u pomy.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Je to malé městečko a není zde moc tedy co procházet. Je zde pár restaurací, informační centrum, velký kostel kousek od hotelu. Večerní procházka zde však má své kouzlo. Je zde výhled na nasvícený zlatý kříž na nedalekém kopci.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Hotel je pěkný, moderní, čistý. Panuje zde však poněkud strohá atmosféra. Od začátku až do konce pobytu jsme se zde necítili dobře, což zřejmě pramení hned od počátku pobytu, kdy nám bylo sděleno, že pro nás mají náš pokoj rezervovaný pouze na 3 noci místo 4. Nabídli nám, že se můžeme na poslední noc přestěhovat o patro níž do menšího pokoje, který nám stačí. Bez omluvy. Celý pobyt nám tím pokazili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

mm: Kdyz nesplnili tak odjet - 28. 3. 2020 7:50

v Zell am see Kaprun jsme byli 2x a to v penzionu Milan Ceska katastrofa, 3 km od sjezdovky .chteli jsme odjet ale bohuzel nakoupene skipasy na 10 dnu nam nechteli vratit penize.tak jsme trpeli od 6 rano ve frontach s prdicima Holandanama ( z chlastu) rvackami s predbihajicima Nemcama ve fronte a konzumaci mouky s moukou Kuchyne v Tom penzionu.Podtrzeno secteno 60 tisic kc za takove nic stalo 3 osoby decko a 2 dospeli .Konec takoveho sportovani !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Salcbursko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání