Napsat recenzi

Hotel Helenenburg Bad Gastein, Rakousko

Recenze hotelu Hotel Helenburg V Bad Gasteinu *** (Rakousko - Salcbursko - Bad Gastein)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2020
Přečteno: 17x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro pobyt v blízkém dosahu možnosti lyžování a zároveň využití termálních lázní jde o ideální místo pro středně náročné klienty.

Ubytování  průměrně (4/5)

Nejedná se o luxus, ale o velice funkční vybavení (hotel pokoje postupně vylepšuje).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Polopenze - snídaně formou bufetu a podávané večeře (výběr ze dvou jídel, jedno vždy bezmasé + zeleninový bufet + desert). Odpoledne malé občerstvení v ceně. Nejsme velcí jedlíci ani vybíraví gurmáni, takže spokojenost. Náročnější by hvězdičku nejspíše ubrali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Oddělená samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC, TV, balkon, dostatečné úložné prostory, pohodlná manželská postel, psací stolek, křesla a stůl. Lyžaři ocení prostornou vytápěnou lyžárnu s možností sušení lyžařských bot. K dispozici je sauna v ceně pobytu a radonové koupele za úplatu. Personál je velice vstřícný a příjemný, převážná část hovoří česky a slovensky (majitel je Slovák).

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Využíval jsem sjezdovky na Graukogelu, na jehož úpatí se hotel nachází. Pro zdatnější i méně zdatné lyžaře ideální, přírodní sníh bez zasněžování, sedačková lanovka cca 200 m od hotelu. V horních partiích jsou sjezdovky dobře upravované (80 cm přírodního sněhu), ve spodních pro nedostatek sněhu upravené jen částečně, nicméně dá se opatrně dojet na lyžích až k hotelu. V případě dostatečné sněhové pokrývky by to nemělo chybu. V místě a blízkém okolí jsou další možnosti sjezdového lyžování.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Do středu města, kde jsou i nově zrekonstruované termální lázně, další lyžařský areál, obchody, restaurace a bary je to 15 min. chůze. Z hotelu překrásný výhled na Alpy a lázeňská města Bad Gastein a Bad Hofgastein.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Spokojenost!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Salcbursko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání