Napsat recenzi

Fisherhof (Rakousko - Feld am See), zimní lyžování

Recenze hotelu Fischerhof Appartements (Rakousko - Korutany - Feld am See)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 107x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Je tu sníh. Po obavách z cesty, kdy sníh téměř nikde nevidíte, v této oblasti sníh opravdu je. Panuje tu o něco chladnější počasí, než ve "zbytku" Evropy, je tu alespoň kolem nuly. Občas prší, ve vyšších polohách sněží, ale umí překvapit i sněhová kalamita, lopatu na sníh (vyhrabat auto) jsme použili.

Ubytování  průměrně (4/5)

Majitel rodinného apartmánu Fisherhof se snaží, v ceně je za co jsme zaplatili. Pokojová TV ze satelitu je ale dle očekávání jen německy, žádný český program. Na Olympiádu to tolik nevadilo, rakouská TV našim předním sportovcům dávala dost prostoru.

Chybí nějaké použitelné připojení na WiFi, což je v dnešní době standart, chybí nějaké normální hrnky na kafe a čaj, příště si je vezmeme raději s sebou. WiíFi je potřeba, protože se tu dost mění počasí od husté sněhové chumelenice po vytrvalý déšť a vědět jak bude zítra a zda je v provozu lyžařské středisko, je nutnost.

Bohužel chybí na místě jakékoliv info v češtině, přestože nám slibovala cestovka, že na místě informace v češtině budou. Hlavně chybí jakékoliv info o možnostech lyžování, See am Zee je pěkných pár km stranou od lyžařského střediska Bad Kleinkirchhaim a jak jsme zjistili až na místě, nejezdí tam ze Seeam Zee žádný skibus, informace z cestovky jsou lživé !!

Strava a stravování  průměrně (5/5)

vlastní, normálně vybavená kuchyňka

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Chybějící WiFi a info v češtině. Majitelka nám však ochotně volala do lyžařského střediska a zjišťovala situaci (jeden den bylo zavřeno, lavinové nebezpečí). Chybí info, že tam nejezdí skibus, cestovka nám tvrdila opak, ale asi ani nevědí, jak to tam vypadá..

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

See am Zee je alpská víska, spíš taková turistická noclehárna, nic moc tu není, ani na obecních informacích nic nevědí, odkáží vás, že se máte dojít zeptat do hotelu..

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pozor, na dálnici, směrem na Villach, se nevyhnete placení mýtného (za průjezd tunelem?) 11EUR tam a 11EUR zpět. Cestovka opět není schopná klienty o placení mýtného na trase informovat. Kdyby nám v cestovce (Exim Tours) nelhali, že bude na místě info v češtině, že sem jezdí skibus apod. , byla by spokojenost 100%-ní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korutany - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání