Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Orca Praia Hotel *** (Portugalsko - Madeira - Funchal)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 871x
Recenze se líbila: 624 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel Orca Praia hotel Orca Praia
  • "zahrádka" před hotelem - cesta k pláži "zahrádka" před hotelem - cesta k pláži
  • strelicie - symbol Madeiry strelicie - symbol Madeiry
  • tři nejvyšší vrcholy tři nejvyšší vrcholy
  • cesta tunely na Pico Ruivo cesta tunely na Pico Ruivo
  • botanická zahrada botanická zahrada
  •  cíl levady Caldeirao Verde - "Zelený kotel" cíl levady Caldeirao Verde - "Zelený kotel"
  • pláž Prainha s tmavým pískem pláž Prainha s tmavým pískem
  • na poloostrově Sao Lourenco na poloostrově Sao Lourenco

Očekávala jsem, že dovolená na Madeiře bude pěkná, přečetla jsem si předem celou řadu názorů a hodnocení. Ale skutečnost předčila naše očekávání - nádherná příroda, pěkné počasí, spousta možností pro zajímavé výlety, vynikající služby. Těžko budeme hledat něco srovnatelného.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Pěkný, klidný, čistý, pohodlný hotel.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava výborná. K snídani i teplý bufet, káva, čaj, džus, různé druhy pečiva, klasika - sýry, šunka atd., jogurty, ovoce. K večeři vždy několik druhů jídel, nejméně jedno pro vegetariány, polévka, spousta zeleniny a rozmanité saláty na předkrm. Často ryby různě upravené. Vynikající moučníky. Jídlo průběžně doplňováno.

Jediný nedostatek - dost drahé nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Pokoje prostorné, denní úklid, častá výměna ručníků i ložního prádla. Celkově byl v hotelu pořádek, perfektně uklizeno. Recepční vstřícní, vždy ochotní poradit, pomoci, domluva v angličtině bez problémů. Ve všedních dnech několikrát za den odvoz do hlavního města a zpět zdarma. Zastávka autobusu nad hotelem. Parkoviště před hotelem zdarma.

Na pokojích by byla vhodná alespoň malá chladnička na nápoje.

Pokoje nejsou klimatizovány, ale dalo se zvládnout pomocí závěsů, v noci větráním.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Před hotelem je bazén s krásně čistou vodou, dostatek lehátek a slunečníků pro hotelové hosty zdarma. Denně úklid, příjemné prostředí. Cesta k bazénu a na pláž, která je hned pod ním, vede udržovanou, krásnou zahradou. Pláž je přírodní, převážně kamenitá, místy písečná - černá. Nabídka vodních sportů je v okolí.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Okolí hotelu je pěkné, pobřežní cestou se dá dojít do hlavního města, na druhou stranu do rybářské vesničky. Nad hotelem je autobusová zastávka, spoje jsou poměrně časté.

V bezprostředním okolí nejsou žádné zábavní podniky, což je vynikající pro ty, kdo chtějí strávit klidnou dovolenou a odpočinout si. Centrum města je snadno dosažitelné autobusem.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

S pobytem jsme byli velmi spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Madeira - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání