Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Casa Velha do Palheiro*****

Recenze hotelu Casa Velha do Palheiro Hotel ***** (Portugalsko - Madeira - Funchal)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2011
Přečteno: 209x
Recenze se líbila: 705 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0

Postavený před 200 lety jako lovecký zámeček pro hraběte Joao-prvního hraběte Carvalhalu. V květnu 1997 přivítal první návštěvníky jako venkovský hotel, postupně probíhaly rekonstrukce až se hotel dostal na současnou úroveň 5*

Ubytování  průměrně (5/5)

Casa Velha do Palheiro se skládá ze 3 budov. Všechny pokoje jsou jedinečně, komfortně a individuálně zařízeny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

K dispozici je à la carte restaurace, kde se podává široký sortiment tradičních portugalských jídel a kde si můžete vybrat z vinného lístku. Na obědě si můžete pochutnat v restauraci Club House nebo v hotelu. Hotel má víc zaměstnanců než je pokojů, díky tomu je zajištěn špičkový servis služeb.

Hosté mohou relaxovat při různých masážích v lázních Palheiro s krytým bazénem a saunou.Můžou hrát tenis,kriket nebo billiárd. Hotel má také soukromou motorovou jachtu ve funchalském přístavu. Dále lze využít plavby podél pobřeží nebo výlety s pozorováním velryb a delfínů.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Umístěn je v kopci nad Funchalem v blízkosti golfového hřiště Palheiro – hosté hotelu mají na tomto hřišti různé slevy. Ke golfovému hřišti a dolů do Funchalu jezdí bezplatná kyvadlová doprava.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Zařízení hotelu, jeho vybavení, vysoká kvalita služeb, zahrada a blízké golfové hřiště dělají z tohoto hotelu vyjímečné místo pro trávení dovolené. Vhodné pro novomanžele,zamilované páry i milovníky golfu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Madeira - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání