Napsat recenzi

Hodnocení hotelu Smartline Amarilis, jeho služeb a okolí

Recenze hotelu RR Club Amarilis Aparthotel (ex Smartline Smartline Amarilis) *** (Portugalsko - Algarve - Praia da Rocha)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 22x
Recenze se líbila: 312 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel k poměru cena/služby bych hodnotil velmi dobře.

Ubytování  průměrně (4/5)

S ubytováním panovala velká spokojenost. Apartmán nás překvapil zejména svojí velikostí, skládal se z předsíňky, obývacího pokoje, jídelny, koupelny, ložnice a kuchyně. K dispozici byly také 2 balkóny, na kterých bylo připraveno posezení, které jsme ocenili především k zakončení dne s nějakým dobrým drinkem ve večerních hodinách. Apartmán není vybaven luxusním nábytkem a ani koupelna není úplně moderního stylu. Ovšem vše je pěkně upravené a čisté.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravu si nejvíce užije ten, kdo má rád ryby, dle mého tvoří tak 60% nabídky. Ovšem i pro ty kteří ryby nejí je připraveno pohoštění a dobrý výběr, například v podobě špaget, řízků, hovězího atd.. Nabídka jídel obsahuje vždy i hodně ovoce, zeleniny a jako zákusek nechybí ani několik druhů dortů, buchet, koláčů a zmrzliny. Hotel navíc jeden den v týdnu vždy připraví grilování, tento oběd jsem si já osobně užil nejvíce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu bylo dle mého standardní. Personál mladý, příjemný, velmi dobře ovládal angličtinu. V hotelu byly k dispozici 4 výtahy a z toho 2 byly už opotřebovanější a při zastavování se dost nepříjemně houpaly, zasekávaly. Proto většina lidí volila jízdu těmi novými, takže se občas stalo, že člověk musel na výtah celkem dlouho čekat.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže byly snad nejhezčí co jsem kde viděl, to byla paráda. Ovšem na plážích chybí záchody a sprchy. Dalším negativem můžou být celkem dlouhé schody, které člověk musí překonat cestou na pláž, což není v tom vedru ideální zvláště pro starší osoby.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Město Portimao je dle mého rozděleno na turistickou oblast a oblast pro místní obyvatele. Turistická oblast je tvořena novými, vysokými, nablýskanými hotely a u pláže je promenáda s obchůdky, stánky, hospody a kluby. V této části se nachází i velké kasíno a zřícenina hradu. Oblast pro místní obyvatele, která byla od hotelu tak 30min pěšky už tak pěkná není, centrum města vypadá hodně chudě a vlastně nic zajímavého jsme tam neobjevili. České města této velikosti vypadají mnohem lépe.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Dovolená na nás zanechala velmi pozitivní dojem, odvážíme si nespočet nových zážitků, vědomostí a zkušeností. Celkově je Portugalsko, v čele s hlavním městem Lisabon, krásná země, která působí trochu jako "malá Jižní Amerika". Můj zážitek navíc umocnila moje vášeň k fotbalu, kterým tato země opravdu žije.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Algarve - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání