Napsat recenzi

Velmi pěkná dovolená

Recenze hotelu Auramar Beach Resort *** (Portugalsko - Algarve - Albufeira)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 128x
Recenze se líbila: 292 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Malá pláž mezi útesy Malá pláž mezi útesy
  • Velká pláž, pohled ze starého města Velká pláž, pohled ze starého města
  • Hlavní bazén Hlavní bazén

Hotel je na pěkném místě na útesu, výhled na oceán je úžasný.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje byly čisté, denně uklízené personálem. Vybavení pokoje trochu starší, ale to nám vůbec nevadilo. Měli jsme i pěkný výhled na oceán. Jediné co nás trochu překvapilo... že není v koupelně mýdlo, ale to je prkotina. Také nebyl fén na vlasy, což chlapům zase až tak nevadilo a ženy to nějak zvládly bez něj :-).

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Všeho dost a velmi dobré. Časy na jídlo dostatečně dlouhé, např. večeře od 18 do 21:30 hodin. All inclusive = bar u bazénu fungoval od 11 do 18 hodin a bar v hotelu od 17 do 23 hodin. V baru u recepce od 11 do 19 hodin výborná káva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál byl v pohodě. Animační programy jsme nevyužívali. K dispozici jsou dva bazény + brouzdaliště pro děti. Lehátek kolem bazénů je dost a vždy se našla alespoň dvě volná, i když si spousta lidí ráno přivstala lehátko zabrat.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písčitá ... nádherná, dlouhá a široká. I když tam bylo spousta lidí, tak si "nešlapali" po hlavách. Oceán chladný, ale ne ledový. Koupání skvělé, osvěžující. Moře většinou čisté, někdy se objevily řasy. Lze využít za poplatek lehátka se slunečníkem. Lze také využít "malou" pláž mezi útesy, ale tam bylo většinou nacpáno.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Pokud chcete na procházku, tak je dobré zajet kyvadlovou dopravou od hotelu (zdarma) do starého města. To si projít, někde si sednout na pivko a kávu a potom se po pláži vrátit do hotelu.V samotném okolí hotelu to na nějaké courání není.Přímo v hotelu je prodejna se vším důležitým, takže ani není potřeba nikam vycházet.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Dojem z dovolené jen ten nejlepší. Kromě lenošení u oceánu jsme se byli podívat v Lisabonu a také na mysu sv. Vincence ... pěkné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Algarve - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání