Napsat recenzi

Recenze poznávacího zájezdu Polsko - Osvětim

Recenze hotelu Jednodenní návštěva táborů Auschwitz - Birkenau v Osvětimi (Polsko - Osvětim)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 101x
Recenze se líbila: 313 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Nedostatečné

Ubytování 

bez ubytování

Vybavení, služby a personál hotelu 

…..

Celkový dojem 

Ve smlouvě bylo uvedeno, že jedeme autobusem vybaveným WC, TV, možností cestou zakoupit pití a jídlo. Nic z toho autobus neměl. Tedy, TV ano, ale nebyla použita. Na tak dlouhou cestu by autobus opravdu měl mít WC!!! Ostatní věci mi nechyběly. Při cestě tam jsme měli zastávku na toaletu, ale cestou zpět ani jednu.

Průvodkyně, která měla zajišťovat překlad polského výkladu do češtiny nebyla dostatečně jazykově vybavena. Například nám Polská průvodkyně vyprávěla cca 2 min a naše delegátka nám to samé řekla ve čtvrt minutě. Pochybuji tedy, že její překlad byl plnohodnotný. Dále se mi nelíbilo, že do mikrofonu sprostě mluvila. Nevím, zda si to uvědomovala, ale slovo k... jsme slyšeli několikrát. Později dokonce Polské průvodkyni řekla, že tu prohlídku má urychlit, že nemáme čas. Zaplatili jsme si plnohodnotnou prohlídku a ne zkrácenou verzi. Jak si to může vůbec dovolit před námi říct? Já už jsem před pár lety na tomto poznávacím zájezdu byla a dozvěděla jsem se daleko víc informací. Celkově ta minulá návštěva Osvětimi byla kvalitnější. Chápu, že našich delegátů , kteří mluví Polsky není mnoho, ale tak to nemá společnost nabízet. Bylo to špatně po všech stránkách.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jan: Nespokojenost - 17. 7. 2023 15:42

Dobry dzień. kilka lat temu, kiedy odwiedziłem Wasze muzeum, byłem naprawdę mile zaskoczony. Po kilku latach, kiedy wróciłem, byłem bardzo rozczarowany. Wydaje mi się, że wasze muzeum staje się atrakcją dla turystów. Otrzymujesz ogromny napływ turystów iw mojej ocenie nie możesz obsłużyć tak dużej liczby osób. Brak koordynacji i ludzie przepychają się nawzajem. Wizyta w muzeum odbywa się w dużym pośpiechu, gdzie nie ma się czasu na obejrzenie wszystkich inwentarzy. Mieliśmy tłumaczenie w języku słowackim. Przewodniczka, urodzona Polka, próbowała mówić po słowacku, ale w ogóle nie można było jej zrozumieć. Dużym problemem są też słuchawki. Przede wszystkim hałas i niezrozumiałość. Zwiedzanie Birkenau jest niekompletne. Poprowadzono nas między barakami mieszkalnymi, ale nikt nie zaprowadził nas do następnej części, gdzie były toalety i kuchnie. Dlaczego inni przewodnicy tam poszli, a nasz przewodnik nas tam nie zabrał. Z ogólnego wrażenia jestem rozczarowany nie tylko interpretacją, ale także przewodnikiem i samą interpretacją. Z poważaniem, Krabat Jan reagovat

Hana: Nespokojenost - 17. 8. 2023 21:21

Dnes jsem navštívila koncentrační tábor Osvětim v Polsku. Jsem velmi zklamaná, prohlídka se konala ve velkém spěchu, připadala jsem si, že podnikáme nějaký maratón. Měla jsem s sebou i 75ti letou maminku, ta absolutně nestačila tu šílenou rychlou chůzi, a nebyla sama. Pani průvodkyně si zřejmě neuvědomila, že na prohlídku nechodí jen mladí lidé, ale také lidé v důchodovém věku. Mám pocit, že tady jde jen o byznys, rychle, rychle co nejvíce turistů, aby vydělali. Nestačila jsem si vše prohlédnout, poslechnout, opravdu paní průvodkyně vše odbývala ve velkém spěchu. Velké, opravdu velké zklamání. reagovat
Přidat komentář

Polsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání