Napsat recenzi

Perfektní dovolená, nezapomenutelný zážitek, prales, Panamský průliv, indiáni kmene Embera prostě paráda

Recenze hotelu Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas **** (Panama - Panama - Playa Blanca)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 742x
Recenze se líbila: 604 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásně prožitá dovolená. Let dobrý, společnost Lufthansa, dobré posezení, nedá se srovnávat s Travelservisem, dvě teplá jídla alkoholický nápoje ve velkým, džin tonik s ledem, brandy, vodka cokoliv a kdykoliv, slané pečivo, prostě dokonalý servis. Výlet do pralesa byl pohádka, lanovka pralesem, vyhlídková vež, vstřícní, velice milý indiáni, provedli nás pralesem, viděli jsme vřešťany, banány, ananasy i lenochoda, vzácné dřeviny a ještě nám předvedli tanec. Projeli se loďkou Panamským průplavem, nezapomenutelný zážitek, stavěli jsme u ostrůvků, kde žili různé opičky, krmili jsme jim banány.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Napřed byly obavy z velikého komplexu, ale pohodička, bydlely jsme v budově 311 pokoj 24přímo u bazénu, za bazénem hnedka Tichý oceán, spousta lehátek, jen trochu málo slunečníků u pláže, 50 metrů od jídelny. Pokoje prostorný, dvě široké postele, spoustu místa na oblečení. Denně perfektně uklizeno, čisté osušky. Krásný balkon s výhledem na oceán i bazén s kokosovými palmami.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Dvě restaurace s bufetem, denně jsme chodily na večeře do jiný tématický restaurace mexický, středozemní, grilovací i suši. Na oběd jsme nejraději chodily do MEDU, kde měly luxusní hamburgery, sami jsme si mohly vybrat co na to, cibule, feferonky kečup, majonéza atd. A výborný hotdogy pití výborný, nejraději jsme měly krvavou Marry nebo mojito, uměli to exkluzivně připravit. Snídaně pohádka, od vaječných jídel ovoce, salámy lívance, omelety, různé marmelády a v restauraci s bufetem denně zmrzlina a v té druhé zase kebab.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál jsme zase tak často neviděly, služby hotelu dobrý, denně program ob den takové malé trhy u toho našeho bazénu, kde indiáni nabízeli svoje výrobky. Viděly jsme krásně na ně z balkonu, ty trhy byly večer.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře, teda oceán někdy trochu bouřlivý, velké vlny, nedalo se koupat, ale voda teploučká spoustá krásných mušlí, jen občas v moři byly medúzy, které docela nepříjemně žahaly, jinak super, krásná pláž, plážový bar, kde měli úplně všechny nápoje s ledem, uměli výborně namíchat drinky, nádherný východ sluníčka nad oceánem.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel prostorný, tři recepce na nich wiffi, jedna byla hned 50 metr nad námi, trojka trochu doleva a jednička trochu dál a spousta schodů dvě restaurace a obchůdek. Kosek od recepce tři tak 100 metrů vesnice se třemi obchůdky, kde se dá koupit různě starý panamský rum a káva.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nádherná dovolená neopakovatelná, super 12 dní, slunce pálilo jako šlak, jsme ještě teď úplně hnědý i když jsme se od druhého dne opalovaly pouze pod slunečníkem. Po areálu se pohybovali leguáni, pávi, a nádherný byl i bazén pro dospělé, vyhlídka z něj na moře, bar ve vodě, ale dost obsazeno. Byla jsme dvě děvčata a náramně jsme si užily, hned bych tam jela znova, i když příště máme naplánovaný Karibik asi Kubu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Panama - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání