Napsat recenzi

Plná spokojenost

Recenze hotelu Fanar Hotel & Residences ***** (Omán - Dafár [Dhofar] - Salála [Salalah])

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 294x
Recenze se líbila: 284 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V podstatě bez negativních poznámek.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj prostorný, klimatizace plně funkční stejně jako ostatní vybavení. Na pokoji i v celé budově a okolí dokonalá čistota. Kvalitní odhlučnění a zatemnění, dokonale pohodlné postele.

Ovšem spolucestující, kteří bydleli v residencích spokojeni nebyli a ( úspěšně a bez obtíží ) domohli se přestěhování.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Velké množství různých jídel ve velmi dobré kvalitě, menší výběr ovoce. Možná bych upřednostnil menší výběr, ale ve špičkové kvalitě.

Kvalita tematických večeří v a la carte restauraci velmi kolísavá, ovšem oceán je na dohled i doslech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Nic mi nechybělo, personál vstřícný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

2 ohraničené "laguny" bez vln na plavání, 1 oceánská s vlnami - nikoliv záludnými. Pláž: čistý jemný písek, sklon velmi příjemný. Lehátka dostatečně daleko od sebe=pocit soukromí. V dobrém stavu jak lehátka, tak slunečníky. Bez útesů - bez možnosti šnorchlování ( mimo výletu člunem do moře ).

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Bezprostřední okolí v rozsáhlém ohraničeném areálu upravené a stále čisté, za hranicemi areálu ošklivá poušť připravená zřejmě pro další výstavbu.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dokonale lenivý relax.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Dafár [Dhofar] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání