Napsat recenzi

Zájezd alá poznejte krásy západních Čech s noclehem v Brně

Recenze hotelu Putování po Holandsku s koupáním a návštěvou Amsterdamu (Nizozemí - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 24x
Recenze se líbila: 302 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd by býval byl zanechal mnohem hezčí zážitek, kdyby bylo lepší počasí a nepršelo. Pan průvodce byl opravdu roztomilý a starostlivý, snažící se vyhovět většině. Hlavně musíme ocenit, jeho vyřešení s dvěma spolucestujícími, kteří porušovali pravidla zájezdu a tak je ještě v ČR před opuštěním hranic nechal vysadit. Autobus byl ok. Navštívená města a místa krásná s charakteristickou atmosférou.

Ubytování 

Ubytování bylo nádherné v rekonstruovaném hotelu, kde vše ještě vonělo novotou. Osvětlení a klimatizace se v pokoji ovládala na zdi přidělaným tabletem. Velkoplošná televize moc dobře nefungovala, zato sprcha byla velmi prostorná. Největší plus hotelu pro nás s ženou byly snídaně. Takto královsky jsme se dlouho v hotelu nenasnídali. Suroviny byly čerstvé a káva výborná. Jediné co jsme nepochopili byla lokace tohoto hotelu. Jelikož se jednalo o síť hotelů v Holandsku, tak bych předpokládal, že ubytování v této síti bude zamluven poblíž zájezdových míst a ne že z navštíveného místa pojedeme další 1.5 hodiny směrem na jih, abychom druhý den ráno jeli zas 2 hodiny na sever na další destinaci. Toto jsme opravdu nepochopili.

Strava a stravování 

Navštěvovali jsme místní restaurace a bary. Vždy jsme byli spokojeni s kvalitou servírovaného jídla. Od hotelu po náhodně vybranou kavárnu. Na jídlo jsme si opravdu nemohli stěžovat. Ani na cestovní kanceláří doporučenou restauraci, kde jsme měli za 20 eur nápoj, polévku a hovězí steak (nebo kuřecí nebo losos). Restauraci bychom si dle vzhledu nikdy nevybrali a dle servisu už vůbec ne. typicky na turisty zaměřená restaurace co má veškerá jídla nafocená na venkovní tabuli, s rozbitým záchodem a podivným personálem. Na obsloužení jsme docela dlouho čekali, pak nám nepřinesli polévky a začali rovnou nosit hlavní jídlo (prý že zapomněli). Po ohlasu tedy ty steaky odnesli zpět a zas docela dlouho trvalo, než přinesou polévku. Polévka byla něco jako naše gulášovka. S obavy, že steaky jsou někde v konvektomatu uložené jsme čekali co přinesou. Musíme nechat, že přinesli čerstvě udělané maso, které bylo dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu 

viz komentář k ubytování.

Velice moderní a nové

Pláž a moře 

Pláž bohužel nemůže být dobře hodnocena, protože nám v době návštěvy pláže strašně pršelo a foukal nepříjemný vítr. Spíše jsme z toho málem nastydli. Ale za to CK nemůže. Jen jsme si říkali, že by na toto mohli pamatovat a příště nechat účastníkům na výběr, jestli se budou vlakem (extra náklad) trmácet na pláž kde prší a čekat zaparkovaný autobus (povinná 9 hodinová přestávka), nebo počkat v městě, přes které se autobus stejně vrací

Okolí hotelu 

Nemůžeme objektivně posoudit

Celkový dojem 

Celkový dojem je dobrý. Během pobytu bylo plno věcí, nad kterými jsme jen kroutili hlavou, ale na druhou stranu toto jsou přesně ty zážitky, které pak rádi říkáte s přáteli u piva a zpětně se jim smějete.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Nizozemí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání