Napsat recenzi

Tropical Islands u Berlína - ZKLAMÁNÍ

Recenze hotelu Tropical Islands Resort *** (Německo - Berlín - Berlín)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 4 223x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

V žádném případě se nejedná o zábavní vodní svět! Pokud milujete vodu a bazény, tak zde se s tím téměř nesetkáte!

Tropical Islands je v podstatě botanická zahrada s jednou velkou "louží" na koupání a dvěma menšími bazénky. Tropical Islands má ještě venkovní část zvanou Amazonie, kde jsou asi tři bazénky se skluzavkou (ne tobogánem!) a Divokou řekou ve které si musíte pomáhat rukama, abyste se dostali do cíle.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Cesta přes Teplice do cíle byla nudná. Asi 200 km po dálnici bez jakékoli občerstvovací benzínové stanice (snad jen jedna?) . Doporučuji jídlo a pití na cestu s sebou.

Po vstupu do areálu Tropical Islands jsme zahlédli v koutku 3 malé tobogánky! (ano čtete dobře: 3 malé tobogánky). ZKLAMÁNÍ! 95% areálu se skládá z botanické zahrady, obchodů a butiků, počítačová herna pro děti, hracích automatů, ale také stanového tábora a hotelových domků na přespání, spousty lehátek a restaurací. Tomu domimuje " louže" (jakou mají například ve Františkových Lázních) asi 50m na 40m s ostrůvkem uprostřed.

Tobogánky v koutku areálu: červený - jízda na gumě = musíte se také odstrkávat až do cíle. žlutý - v sedě dolů nedojedete! V leže rychlostí šneka. Modrý tobogán je vysoký asi 20 metrů a ten je fakt dobrý.. je to jediný zážitek, který si můžete odsud odnést ( jedná se o téměř kolmý sešup do vody).

Amazonie jsou 3 venkovní bazénky s Divokou řekou, kde jsme se zdržovali skoro celý den, protože venku bylo krásných 27 stupňů, a tak jsme polovinu dne strávili opalováním na lehátkách. Pokud by byla venku zima a ošklivě, tak bychom jistě po obědě jeli domů = nuda.

Abychom mohli strávit celý den v Tropical Islands, tak jsme přijeli o den dříve a ubytovali se asi 15 minut jízdy od Tropical Islands v Parkhotelu v Luckau.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava v Tropical Islands je v pohodě a dokonce za nečekaně přijatelné ceny. Třetinka coca coly stojí 2,80€ (z toho vždy 2,-€ platíte zálohu na vratný kelímek). Takže cola za 80 centů = 20,-Kč je dobrá cena. Třetinka piva tím pádem vyjde na 1,20€ = 30,-Kč. Cibulový koláč se slaninou stojí asi 9,-€ = 225,-Kč. Párky a špekáčky se zde neprodávají.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál už při našem příchodu po ránu unavený, znuděný a otrávený. Nikde nehraje žádná hudba.

Prostě detaily, které nezlepší atmosféru a náladu.

Měli by jet na zkušenou třeba do Europaparku v Rustu, aby poznali jak dělat pozitivní atmosféru pro návštěvníky.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolí? Areál je vybudován na bývalé letecké základně, takže široko daleko jen pole a lesy.

Parkování? Parkoviště před Tropical Islands není vlastně parkoviště, ale jen parkovací stání na štěrku, kamenech se spousty výmolů. Naštěstí za parkování extra neplatíte.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Nejedná se o zábavu v nějakém vodním světě. Když si odmyslím tu spoustu zbytečných obchodů, heren s automaty, stanových táborů, tetovacího studia, a veškeré té zeleně, tak se tento areál zvaný Tropical Islands dá přirovnat Termálnímu bazénu ve Weidenu.

Aquapalace Praha je, co se týče vodní zábavy a vyžití o 3 třídy výš! Vlastně ani není možné Aquapalace Praha s Tropical Islands srovnávat. V porovnání s Aquapalace v Praze je Tropical Islands u Berlína o ničem!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Pitrx: Nechapu - 31. 10. 2022 18:59

Jak se tam někomu muze nelibit? Ubytování pecka, bazény super, perfektní prostředí. reagovat

potrx: Aquapalace - 31. 10. 2022 19:01

Aquapalace se nemůže rovnat ani po kotníky - v Průhonicích je to absolutně na nic. reagovat

Zuzana: Nove podminky od 29.6.2023 - 20. 7. 2023 13:11

Za me vzdy super,ale ted velke zklamani ..zmenili podminky,aniz by na predni stranu webu o tom neco sdelili...zmena storna neni ani v ceniku..musite hledat v podminkach....pak vam jen tak prijde dopis at uhradite poplatek za nove storno!!!ani pri ruseni rezervace vas neinformuji,ze zruseni je nove zpoplatneno!!!! reagovat

Josef K.: Doporučuji vyzkoušet Kristall Palm Beach - 20. 7. 2023 13:25

Kristall Palm Beach ve měste Stein u Norimberka. Absolutní jednička mezi bazény v Evropě ;-), https://palm-beach.de/ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání