Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Landhotel Margeritenhof *** (Německo - Bavorsko - Drachselsried)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 73 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přátelé z Německa nám darovali tento pobyt, neboť se domnívali, že hotel all inclusive bude tím nejlepším. Nejlepší zde bylo jen prostředí Bavorského lesa. Hotel byl zklamáním pro nás pro všechny.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj jsme dostali v podkroví, na to, že se často uhodíte do hlavy si nakonec zvyknete. Takový sprchový kout jsme ještě nezažili. Být jen trochu silnější, neprojdete do něj úzkým otvorem díky špatnému osazení otevírání. Pak jsme zjistili, že v jiných pokojích toto není. Byli jsme zde jediní Češi, tak nám to asi stačí ne?? Byl to pokoj č, 305.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

all inclusive - k smíchu . Paní majitelka by si měla zajet kousek vedle na Šumavu, třeba hotel Srní. Je tam jen polopenze, ale to se nedá vůbec srovnat. Vůbec všechny české ( byť stavebně socialistické) hotely by vyhrály na celé čáře. Zkuste třeba Svornost v Krkonoších.

V německém hotelu jsme byli prvně a stačilo.

Čekali jsme k obědu (obědem se to nedá ani nazvat ) alespoň jedno pivo, pozor, je pouze čistá voda. Celý den jen čistá voda, ani žádné jiné nealko.

K svačině kafe a třeba jen sušenky, nebo koupená nakrájená buchta. Co takhle třeba jednou za celý týden upéci buchtu na plech.

Večer fronty na jídlo, pouze dva druhy, i když ty byly chutné.

Za celý týden ani kousek ovoce, ani rajče, jen večer zelí, hl. salát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál v recepci studený, neochotný, v restauraci personál výborný.

Čistota v pokojích nic moc ( špinavý koberec), balkon starý špinavý nábytek.

Jídlo se vydává v restauraci v malém kumbálku, fronty se stojí až do druhé místnosti.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Ano, příroda v okolí pěkná, proto jsme si Bavorský les vybrali.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Na to, že je hotel plně obsazený Němci a asi dobře vydělává, by bylo

dobré do něj také něco investovat.

Těšili jsme se sem. Cestujeme opravdu hodně nejen v Čechách, ale i v zahraničí. V Německu jsme byli vždy v penzionu, takže jsme byli zklamáni a překvapeni hotelem, který se na webech prezentuje jako super hotel .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bavorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání