Napsat recenzi

Luxusní resort na pláži

Recenze hotelu Barceló Maya Grand & Beach Resort ***** (Mexiko - Quintana Roo - Puerto Aventuras)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 49x
Recenze se líbila: 114 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Obrovský hotel Barceló Maya Beach se nachází asi 25 Km od letoviska Playa del Carmen a zhruba hodinku od letiště v Cancúnu. Jedná se vlastně o několik hotelů v jednom resortu, každá část má svůj přídomek (hodnotím Maya). Návštěvníci mohou využívat možností zábavy v celém obřím areálu, ale například v některých barech z jiného "hotelu" nás obsloužit nechtěli, hlídají barvy náramků.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Krásné, čisté, prostorné a kompletně vybavené pokoje, Nechyběl minibar, set na přípravu kávy, obrovská koupelna, balkón nebo terasa na zahradu. Ačkoliv se uvádí wifi na pokojích za poplatek, byla zdarma. Během dne byl doplňován minibar.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Hlavní jídla v základní restauraci byla výborná, obrovský výběr všeho možného, luxusní snídaně. Plážové restaurace a bary skvělé. K dispozici je mnoho dalších restaurací, rybí, mexická, ...zde je ale nutná rezervace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení neskutečné, je to takové obrovské město, kde nechybí mnoho restaurací, barů, možností zábavy, obchodů, stánků, hotel má dokonce vlastní delfinárium, amfiteátr s každodenním programem, ... bylo toho až moc...Personál většinou neochotný, zvyklý na neustálý přísun extra USD od amerických návštěvníků, kteří i za kávu v lobby baru běžně dávali personálu do kapes 10 USD...zkrátka bez "bakšiše" člověk dlouho čekal na obsluhu, úsměvů se nedočkal. Dalo se to skousnout, ale ve srovnání s jinými hotely v Mexiku to byl nepříjemný vjem.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře krásné, čisté, několik pláží, z nichž některé měly přístup spíše kamenitý, některé zcela písečný. Na písečných úsecích bylo velmi mělko. Lehátek dostatek, je to tak obrovský kolos, že se člověk vždy někam upíchne.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Z hotelu se dá pohodlně dojet taxíkem do Playa del Carmen, což určitě stojí za to hlavně na večerní nákupy a drinky. Dají se zakoupit základní výlety, např. do Tulumu, na Chichen Itzá atd. Krásný je také výlet do parku Xcaret!

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Ačkoliv hotel nabízí neskutečné množství všeho, je opravdu luxusní, upravený, s milionem druhů zábavy...na nás byl až příliš velký a chaotický. Celkový dojem nám zkazil personál, doporučila bych spíše o něco menší hotely, kde si člověk užije tu pravou mexickou atmosféru.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání