Napsat recenzi

Hotel Dos Playas Cancún Mexiko

Recenze hotelu Dos Playas Cancún Hotel Faranda *** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2010
Přečteno: 689x
Recenze se líbila: 757 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Překrásná dovolená v překrásné zemi.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel je malý, ale hezký, uložený v krásné tropické zahradě. Často na trávníku potkáte leguána. Hotel leží přímo u pláže, z terasy je krásná vyhlídka.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava je rozmanitá, každý si vybere. Jak mexická jídla, tak mezinárodní kuchyni. Naprosto úžasné jsou obrovské hamburgery, které smaží a připravují přímo před vámi (s českými hambáči se absolutně nedají srovnat). Jídlo bylo opravdu velmi chutné. Samozřejmostí je obsluha u stolu, která je velmi vstřícná a ochotná a přinese vám cokoli si řeknete. Nejen nápoje, ale i další jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení hotelu bylo dobré, hezké pokoje i příslušenství. Personál hotelu byl velice milý a vstřícný, velmi ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž menší, ale dlouhá a krásná se slunečníky a lehátky. Voda byla trochu zkalená, takže jsme se neodvažovali nikam daleko.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Od hotelu se můžete svézt za pár drobných do centra Cancůnu, do nákupních středisek. Cancůn je nádherné a bohaté město. Úžasné hotely (jeden měl na střeše velkou loď), velká možnost nakupování v super obchodech, butiky světoznámých značek, ale i místní obchody se suvenýry. Cestou se můžete zastavit na známé buritos, navštívit klenotnictví, vybrat si ze spousty restaurací. A pro milovníky historie je pár zastávek autobusem archeologická lokalita El Rey, kde si můžete sami v klidu projít krásné pyramidy.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Mexiko byla pro mě jedna z nejkrásnějších dovolených. Krásná země s velmi milými a vstřícnými lidmi, s krásnými památkami- pyramidy v Chichen-Itza, Uxmal a další. Velmi dobré služby, všem mohu jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání