Napsat recenzi

La Pirogue květen 2019

Recenze hotelu La Pirogue Resort & Spa A Sun Resort **** (Mauricius - Západní pobřeží - Flic en Flac)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 89x
Recenze se líbila: 217 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeden z nejstarších hotelů na ostrově, který si ale stále drží oblibu i u náročných klientů.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Ubytování je v chaletách - samostatné dvou bungalovy. Chalety jsou rozmístěny v rozsáhlé palmové zahradě. Pokud dostanete bungalov na konci areálu, rozhodně nedoporučuji pro starší lidi či rodiny s dětmi, protože mohou být vzdálené troufám si říci až 500 metrů od hlavní restaurace. Chalety jsou moderně zařízeny, trošku méně prostoru, ale dostačující. Vybavení standardní na úrovni 4* hotelu. Na pokoji jsme na uvítanou dostali rum z cukrové třtiny a čerstvý kokos.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Naprostá spokojenost. Velký výběr všeho. Snídaně v hlavní restauraci, večeře možné i a la carte. Hotel má svoji vlastní vinárnu, kde najdete výběr z nejkvalitnějších odrůd z celého světa.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Hotel má velký bazén, který je zasazen do tamější zahrady a je na úrovni pláže s výhledem na moře. Velká nabídka vodních sportů. V blízkosti loby je pódium, kde se konají každý den nejrůznější animační aktivity pro děti i dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Krásná dlouhá pláž s jemným bílým pískem a s výhledem na okolní hory. Doporučuji ale boty do vody, kvůli ježkům. Podmořský život.

Okolí hotelu  průměrně (4,9/5)

V hotelovém resortu máte pocit té pravé exotické dovolené, ale hned za jeho bránou navazuje městská zástavba. Je zde tedy možnost nákupů a poznání opravdového života místních.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Hotel, který nabízí kvalitní služby i pro náročné. Moderně zařízen, skvělá gastronomie, azurově modré moře s dlouhou pláží, krásný výhled do hor. Hotel bych doporučila i pro vozíčkáře či starší lidi se špatnou pohyblivostí, protože všechny chalety jsou v přízemí a mezi restauracemi, pláží a pokoji vedou zpevněné cesty bez schodů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní pobřeží - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání