Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Recenze hotelu Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa **** (Mauricius - Severní pobřeží - Grand Gaube)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2022
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 66 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezký a moderní hotel, který je situován v atraktivní lokalitě na severním pobřeží ostrova, v rybářské vesničce Grand Gaube. Nákupní možnosti a zábavu naleznete v bezprostřední blízkosti hotelu. Rušnější turistické středisko Grand Baie je vzdáleno cca 12 km. Letiště (MRU) je vzdáleno cca 71 km.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel poskytuje ubytování v celkem 81 pokojích, které se nacházejí v hlavní budově a 5 vedlejších.V pokojích je klimatizace, ventilátor, kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru.

Pokoje jsou vybavené rozkládací pohovkou. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je telefon, televize a WiFi (zdarma). Závěrečný úklid je zahrnutý v ceně. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Některé pokoje jsou bezbariérové. V koupelnách je vysoušeč vlasů a župan. V komplexu jsou nekuřácké pokoje.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Polopenze zahrnuje snídaně formou bufetu a večeře.

All inclusive Light zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Vodu a nealkoholické nápoje v časech 11:00 - 23:00. Dále občerstvení, pivo, víno, místní a mezinárodní alkoholické nápoje, kávu a čaj. Také dezerty a pečivo v časech a místech určených hotelem.

Bohužel jsem neměla možnost stravu ochutnat, ale myslím si že nabídka je bezva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Fitness a tenis za poplatek přímo u hotelu. V blízkosti hotelu jsou nabízeny vodní sporty. Golfové hřiště je cca 19 km od hotelu. Půjčovna kol, organizované výlety na kolech. Nabídka wellness: lázeňská oblast a masáže za poplatek. Animační programy pro dospělé a živá hudba.

V hotelu se nachází recepce, lobby s barem, klimatizace, trezor, obchod, parkoviště, směnárna. Hotel má 2 restaurace a a WiFi pro hosty zdarma, konferenční sál až pro 60 osob. Hotel je vhodný také pro osoby s omezenou schopností pohybu. Praní a žehlení prádla za poplatek. Hotel má 2 venkovní bazény.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Krásná písčitá pláž přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hezký a moderní hotel, top! Myslím si že tento hotel uspokojí jak náročné, tak nenáročné klienty. Pořádají se zde hodně svatby.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání