Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Maritim Resort & Spa Mauricius Hotel 5* s obědem

Recenze hotelu Maritim Resort & Spa Mauricius Hotel ***** (Mauricius - Severní pobřeží - Balaclava)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2022
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 60 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • při příjezdu nás doprovázela tato dvojice :-) při příjezdu nás doprovázela tato dvojice :-)
  • prostor před hotelem prostor před hotelem
  • recepce hotelu recepce hotelu
  • welcome drink welcome drink
  • servírovaný oběd servírovaný oběd
  • Trio of seared fish Capitane, Dorado & swordfish, vegetables, capers butter sauce Trio of seared fish Capitane, Dorado & swordfish, vegetables, capers butter sauce
  • Tropical fresh fruit platter Tropical fresh fruit platter
  • bufetová mezinárodní restaurace bufetová mezinárodní restaurace
  • bufetová mezinárodní restaurace bufetová mezinárodní restaurace
  • bufetová mezinárodní restaurace bufetová mezinárodní restaurace
  • bufetová mezinárodní restaurace bufetová mezinárodní restaurace
  • SPA SPA

Luxusní plážový, lázeňský a golfový resort leží v zátoce Turtle Bay obklopený parkem o rozloze 25 hektarů. Hotel byl kompletně renovovaný v roce 2020 a 2021. Hotel leží u soukromé pláže známé jako Balaclava v Želví zátoce. Vzdálenost z letiště je 60 km.

Ubytování  průměrně (5/5)

V hotelu je celkem 272 pokojů - např. Classic, Deluxe, Deluxe plus, Junior, Junior suite. K vybavení každého pokoje patří koupelna, WC, fén, trezor, klimatizace, televize, telefon a minibar.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Více restaurací včetně mezinárodního bufetu, např. plážová restaurace La Marée se středomořskou kuchyní, asijská fusion s Teppanyaki, plážové grilování a vyhlášená gurmánská restaurace Château Mon Desir v koloniálním sídle. Vybavení hotelu dále zahrnuje 6 barů včetně střešního baru, rumového baru v bývalém lihovaru, plážový bar, bary u bazénu.

Měli jsme možnost servírovaného oběda viz foto - vynikající kuchyně, nebylo co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel nabízí mnoho aktivit: bazén, SPA centrum, fitnes, jóga, pilates, aquagymnastika, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, vodní pólo, šlapací kola, vodní lyže, kajaky, tenis, jízda na koni, plážový fotbal, golf, minigolf, stolní tenis, boutique, dětský klub, business centrum, konferenční sál, Wi-fi internet zdarma, helipad, pronájem aut, půjčovna kol.

Balaklava - místní farma se zvířaty - např. koně, želvy, psi (psy mohou hosté venčit).

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Dlouhá písečná pláž před hotelem. Dále od břehu jsou korálové útesy, které jsou ideálním místem na šnorchlování. Celá zátoka poskytuje výborné podmínky pro všechny druhy vodních sportů.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Obrovský areál, na můj vkus ne úplně udržovaný, ale i přesto je resort krásný.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Skvělý hotel s perfektními službami na nádherném místě! TOP! Doporučila bych všem typům klientů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání