Napsat recenzi

Veranda Tamarin květen 2019

Recenze hotelu Veranda Tamarin Hotel & Spa *** (Mauricius - Západní pobřeží - Tamarin)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 81x
Recenze se líbila: 218 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Tří hvězda, co má styl. Čistý a nový hotel v kreativním designu chlubící se šetrným přístupem k naší planetě.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Standardní pokoje jsou menších rozměrů, s kufrem ve dvou na pokoji byl prostor dost omezen. Pokoje jsou v přírodním ekologickém designu s detaily, které jsou vyrobené z recyklovatelných materiálů.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme možnost vyzkoušet servírovanou večeři, která neměla chybu. Obsluha byla velice vstřícná a přátelská na profesionální úrovni. K večeři hrála autentická živá mauricijská hudba. Na snídani mi přišel výběr malinko menší, mohlo to být ale tím, že jsme byli v hotelu na konci sezóny a hotel nebyl plný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vhledem k tom, že byl hotel poprvé otevřen až na konci roku 2018 vybavení hotelu ještě voní novotou. Jedná se o menší hotel, kde jsou dva bazény a unikátním je bazén na střeše s barem a výhledem na oceán. Večerní drink v houpací síti nebo bazénu, šumění moře a pozorování hvězd, tato možnost se opravdu v žádném jiném tříhvězdičkovém hotelu jen tak nevidí. Za to dávám velké plus. Dále mám hotel bazén s lehátky kousek od hlavní restaurace, bazén je menší, ale dá se v něm zaplavat.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Hotel je hned u veřejné pláže. Na pláž se jde přes silnici, vzdálenost odhaduji tak 30 metrů. Pláž je dlouhá, vstup do vody je pozvolnější, ale obecně na Mauriciu doporučuji boty do vody. Vzhledem k tomu, že se jedná o veřejnou pláž jsou zde sem tam odpadky a rozhodně bych popojela o kousek dál k hezčí pláži, protože se nejedná o krásnou modrou lagunu, kterou ostrov nabízí. Ale na druhou stranu ráno opravdu v těsné blízkosti od břehu poskakují delfíni, turiste tak mají jedinečnou možnost vzít třeba kajak a pozorovat je. Opravdu skoro každé ráno poskakovali kousek od pláže, což se nikde jinde jen tak nepoštěstí. Nemusíte jezdit ani na výlet.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jsou další hotely a pláže. Obecně na Mauriciu se nemusíte obávat žádné špíny a haldy odpadků nebo na oko rozpadlých domů, jako je tomu jinde v Africe, opravdu bych okolí přirovnala spíše k evropské vesnici.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkově jsem byla z hotelu nadšená, čekala jsem obyčejný 3 * hotel, který nemůže ničím překvapit. Z hotelu jde cítit pravá mauricijská atmosféra, kterou vytváří lidé, které jejich práce baví a dělají ji velice zodpovědně. Doporučuji všem, co hledají čistý hotel pro odpočinkovou dovolenou, ale nepotrpí se na velký luxus obřích resortů,

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání