Napsat recenzi

Le Surcouf Hotel & Spa - Mauricius - Palmar

Recenze hotelu Seasense Boutique Hotel & Spa ***** (Mauricius - Východní pobřeží - Palmar)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 356x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Dobrý den, byli jsme na dovolené v tomto hotelu 2/2016. Místo je v krásné palmové zahradě, kterou mnohé hotely mohou jen závidět a je klidné, tedy pro ty, co zrovna nevyhledávají velké rušné resorty, je ideálním místem k odpočinku. Má obrovský potenciál, se kterým je však bohužel velmi plýtváno, respektive není využit. Mnohé je zde ignorováno a není valná snaha o nápravu či vylepšování služeb.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Vstup do hotelu z palmové zahrady, recepce a pokoje opravdu odpovídají fotografiím, které se objevují v nabídkách cestovních kanceláří. Úklid probíhá každý den, bohužel však nemá řád a stalo se, že i kolem 15:00-16:00 stále nebylo uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jak jsme se dočetli v recenzích před odletem, byla vytýkána strava. S tímto lze jedině souhlasit - strava monotónní, malý výběr, málo ovoce, k večeři střídali skopové - kuře - jeden druh ryby stále dokola. Hygiena také zrovna nic moc - nádobí sem tam hůře umyto, v restauraci se potulovaly dvě nezdravě vypadající kočky, které neměl nikdo snahu vyhodit. Nám to zas tak nevadilo, ale chápu, že jiným by mohlo, nehledě na to, že z hlediska hygieny je to opravu neúnosné. A když tam občas vlítli ptáci a zobali ze stolu, tak to už bylo moc. Obsluha nestíhala, neměli to dobře zorganizované, neuklízeli stoly, takže se často stalo, že i když restaurace nebyla plná, tak stejně nebylo kam sednout, protože nebyly uklizené a připravené stoly a co hůře - obsluha to viděla a nějak zvláště ji to nestresovalo. O vše si člověk musel neustále říkat, pokud měl štěstí, že se u stolu někdo objevil. Takže pro ty, co jedou opravdu na klidnou dovolenou a chtějí se zdržovat hlavně v resortu a blízkém okolí a chtějí si zaplatit all-inclusive, tak tento hotel opravdu ne. My jsme jezdili neustále na výlety a jedli i jinde, tak to tolik nevadilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál obecně velmi milý, usměvavý, příjemně působící. Velmi oceńujeme, že v den odletu nám přípravili jiný menší pokoj, abychom si den ještě mohli užít na pláži a pak se v klidu připravit na cestu. Opouštěli jsme hotel až 17:30.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

První tři dny po příletu krása. Bohužel poté se pláž začínala zanášet řasami /měli jsme malinko divočejší počasí - přijel s námi cyklon, takže pod mrakem, vítr a přeháńky, střídáno s horkými dny/ A zatímco u ostatních hotelů na pláži uklízeli každou řasu, tady na to opravdu kašlali. Tak jak již psala paní v dřívější recenzi. Nánosy se stupńovaly a začaly pak i slušně zapáchat, až si zřejmě někdo již stěžoval a přijel bagr. Jenže odhrnul jen jeden širší pruh a zahodil to jen o kus dál, takže problém opravdu nevyřešen. Naštěstí jsou kousek dál krásné pláže, i public beach, kde jsme mnohdy byli úplně sami a to byl zážitek. Hotel nabízí četné sportovní aktivity, ale nic jim velice nefunguje - kajaky rozbité apod.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Vzhledem k výše uvedenému bychom tento hotel již znovu nezvolili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dan: Dotaz - 5. 3. 2016 8:26

Dobrý den, mohl bych Vám někam napsat pár dotazů? reagovat

Lucie: Re: Dotaz - 5. 3. 2016 17:08

Dobry den,beze vseho. mail: motopisky@gmail.com reagovat

Dan: Re: Re: Dotaz - 7. 3. 2016 10:06

Položil jsem Vám několik otázek do emailu, děkuji. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Východní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání