Napsat recenzi

Luxusní pobyt s golfem a dalšími aktivitami

Recenze hotelu Constance Belle Mare Plage Golf Resort ***** (Mauricius - Východní pobřeží - Belle Mare)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 234x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z Junior Suite Beach front Výhled z Junior Suite Beach front
  • Odpaliště jamky 1 hřiště Legend se stádem lesní zveře Odpaliště jamky 1 hřiště Legend se stádem lesní zveře
  • Green jamky 17 na Legendu je na poloostrůvku Green jamky 17 na Legendu je na poloostrůvku
  • Nenápadný vstup k recepci a lobby hotelu Nenápadný vstup k recepci a lobby hotelu
  • Legend, odpaliště jamky 6 Legend, odpaliště jamky 6
  • Krátká hra u jamky 16 Krátká hra u jamky 16

Standardní pětihvězdičkový hotel pro náročné, nabízející dvoukilometrovou pláž, u níž je postaven, se dvěma vlastními profesionálními golfovými 18ti jamkovými hřišti (možnost využití je v ceně za ubytování, platí se jen buggy nebo caddy, u každého samozřejmě golf shop a restaurace) a nadstandardními službami stále ochotného a usměvavého personálu. Hotel jsme navštívili čtyřikrát a letos to bude po páté.

Ubytování  průměrně (5/5)

Dostačující jsou pokoje Prestige, ale lze využít i nabídky větších Junior Suite s výhledem na moře přes zahradu nebo bazén, případně Junior Suite Beach front, přímo u pláže. Vesměs pokoje v objektech s přízemím, 1. a 2. patrem a podle toho s balkony nebo terasou. Samostatná sprcha v koupelně a samostatné WC, Wi-Fi je samozřejmostí, atd. Pro ještě náročnější slouží asi 15 vilek s vlastními bazény a sluhou.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Podle mne postačuje polopenze - jsou nabízeny bohaté bufetové snídaně, včetně teplé kuchyně a večeře jsou v hlavní restauraci Citronelle ve velikém rozsahu a výběru jak mezinárodní, tak i kuchyní kreolské, indické, čínské, italské, ... Vynikající jsou ryby a ty moučníky?! nebo vanilková zmrzlina ... Kromě toho má hotel i několik dalších restaurací á la carte, jakož i barů. Nápoje jsou vyúčtovány před odjezdem - jsou dražší - odpovídající pěti hvězdičkám. Velký výběr vín.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Služby odpovídají zařazení hotelu, v ceně jsou pobřežní aktivity, vč. jízdy na lyžích. 4 bazény se sladkou vodou, večerní programy v baru, spa s masážemi a kosmetikou za úhradu, volné je fittnes, tenisové kurty s osvětlením. Pro děti je zde koutek se stálou službou.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je přímo u hotelu v délce 2 km, jemný bílý písek, byť občas s nějakým tím kouskem korálu, denně podle potřeby několikrát čištěna od vyplavených mořských trav. Dostatek lehátek a slunečníků, i osušky jsou v ceně. Na pláži a kolem bazénů obsluha z barů.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Z jedné strany hotelu je pláž a moře a z druhé strany za sebou obě golfová hřiště. Menší obchody s nepotravinářským zbožím jsou přímo v hotelu a proti vchodu. Jinak za dalšími obchody je třeba se vydat nejlépe taxíkem, asi 5 km kolem pláže Belle Mare je obec Belle Mare se základními obchůdky, větší centrum je asi 15 km směrem do vnitrozemí v Central Flacq i s tržišti. Pro putování za obchody i za krásami si lze vypůjčit auto - ceny jako v ČR. Jen pozor - jde mimo jiné i o bývalou britskou kolonii, takže se tu jezdí vlevo.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Tím, že se tam chystáme po páté je asi řečeno vše.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Východní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání