Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Coin de Mire Attitude Hotel *** (Mauricius - Severní pobřeží - Cap Malheureux)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 435x
Recenze se líbila: 557 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidný hotel, žádný ohromný komplex se soustou lidí. Krásně jsme si odpočinuli.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

hotel v pěkné zahradě, čistý, prádlo měněno každý den, k dispozici na pokoji varná konvice

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

vcelku pestrá, každý večer jiný typ kuchyně, výborné ryby, jen by mohlo být více ovoce

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

personál milý a ochotný, u recepce vyvěšen program na následující týden: projížďka lodí se skleněným dnem, sportovní akce, ochutnávka kokosu, večerní program u baru

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

na pláž stačí jen přejít přes silnici, k dispozici šlapadla a kajaky - bezvadné, pláž ale velice úzká, zvláště při přílivu, moře nádherné na dívání, ale horší na koupání, velice mělko, dalo se ale dojít po pláži doleva tak 10 - 15 minut, kde bylo skvělé koupání, některý den tam i zaveze hotelová loďka). Je možné také dojet autobusem na pláže Grand Baie(24 rupií) nebo Trou aux Biches (31 rupií)

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

hned před hotelem zastávka autobusu, není sice jízdní řád, ale autobusy jezdí celkem často, za hodinu lze dojet do hlavního města (34 rupií) a v muzeu Blue Penny (vstupné 225 rupií) uvidět nejznámější poštovní známku (osvětlena je jen minutu, tak si na pokladě ověřit v kolik hodin to bude, v neděli zavřeno) nebo dojet do botanické zahrady Pamplemousse (jízdné 34 rupií, vstupné 200 rupií) a podívat se na lekníny a na stromy, jejichž plody připomínají buřty

velké nákupní centrum je v Grand Baie, dobrá samoobsluha v Pereybere, tam jde dojít i po pláži, cesta trvá tak 40 minut, v Pereybere je možné vidět i západ slunce

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

s pobytem jsme byli spokojeni, teplo, teplá voda a moc se nám také líbil výlet po jihozápadní části ostrova s návštěvou Chamarel, ochutnávkou rumu (7 druhů) a výborným obědem

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání