Napsat recenzi

Luxusní přespání v hotelu JW Marriott Mauritius Resort *****

Recenze hotelu JW Marriott Mauricius Resort ***** (Mauricius - Jižní pobřeží - Le Morne)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2022
Přečteno: 23x
Recenze se líbila: 70 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj, kde jsme byli ubytováni. Pokoj, kde jsme byli ubytováni.
  • Pokoj, kde jsme byli ubytováni. Pokoj, kde jsme byli ubytováni.
  • Pokoj, kde jsme byli ubytováni. Pokoj, kde jsme byli ubytováni.
  • Pokoj, kde jsme byli ubytováni. Pokoj, kde jsme byli ubytováni.
  • Pokoj, kde jsme byli ubytováni. Pokoj, kde jsme byli ubytováni.
  • Bazén u recepce. Bazén u recepce.
  • servírovaná večeře servírovaná večeře
  • servírovaná večeře servírovaná večeře
  • servírovaná večeře servírovaná večeře
  • servírovaná večeře servírovaná večeře
  • pláž u hotelu a hora Le Morne pláž u hotelu a hora Le Morne
  • úchvatný západ slunce úchvatný západ slunce
  • úchvatný západ slunce úchvatný západ slunce
  • úchvatný západ slunce úchvatný západ slunce

Hotel JW Marriott Mauritius se nachází se v nejhezčích částí pláže Le Morne, pláž s bílým pískem, tropická zahrada a perfektní servis. JW Marriott Mauritius Resort je vzdálen od letiště cca 75 minut jízdy.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel JW Marriott Mauritius Resort má 172 pokojů.

Ubytování: Koupelna s vanou, sprchou a WC, klimatizace, fén, kávovar, TV se satelitním připojením, telefon, Wi-Fi připojení k internetu, minibar, trezor, žehlička a žehlící prkno, balkon nebo terasa směrem na moře a výhledem do zahrady.

Ubytování za příplatek: Club Junior Suite - s obývací místností, kávovarem a privátním bazénem; CLub Junior Suite Beach - s přímým vstupem na pláž; dále Club Senior Suite, 2 Bedroom Family Suite, Dinarobin Villa, Zen Suite.

U všech kategorií se jedná o velice luxusní a prostorné pokoje.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně, za příplatek polopenze, plná penze nebo all inclusive: nealkoholické nápoje káva, čaj, voda, místní alkoholcké nápoje, vodka smirnoff, základní kategorie importované whisky, gilbeys Gin, napoleon, míchané nápoje s rumu, rozlévané víno, to vše podávané v hlavním baru nebo baru u pláže.

Večeři jsme měli společnou s managerem hotelu formou servírovaného 5-ti chodového menu. Všechno bylo top!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel nabízí mnoho aktivit: Fitness centrum, lekce jógy, tenis, stolní tenis, volejbal, občasné animační programy, večerní vystoupení, vodní sporty: vodní lyžování, windsurfing, kajak, šlapadla, loď s proskleným dnem, šnorchlování, potápění, horská kola, výlety. SPA centrum: lázně, balneoterapie, masáže, pára, salon krásy, pedikúra, manikura, relaxační procedury.

V blízkosti se nachází hora Le Morne, je možné domluvit výšlap.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Písčitá pláž s bílým pískem se nachází přímo u hotelu. Na pláži je večer možné pozorovat úchvatný romantický západ slunce hrající všemi barvami.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Skvělý veliký areál obklopený zelení v blízkosti hory Le Morne. Na horu doporučuji výšlap - nabízí se krásné výhledy, výstup a cesta zpět trvá asi 3 – 4 hodiny.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Elegantní 5* resort nabízející luxusní služby. Doporučuji milovníkům výborné kuchyně, pohody, koupání s přírody. Za mě TOP!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání