Napsat recenzi

Báječná dovča na pobřeží marockého Agadiru.

Recenze hotelu RIU Tikida Dunas Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 652x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 40
Videa: 0
Komentáře: 0

Měl to být Egypt, ale pak se to nějak zvrtlo a byla z toho nádherná dovolená v Maroku.

Počáteční nejistota byla rozptýlena hezkým počasím a krásným areálem. Měli jsme kliku, jen jeden nebo dva dny zamračeno, ale přesto teplo, ráno 22 a odpoledne okolo 30ti stupňů, žádné opary, prostě paráda, škoda, že to tak rychle uteklo.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Pěkný a čistý pokoj s teráskou a výhledem na moře. Velká koupelna, velká sprcha, denní úklid, 1 litr balené vody na osobu a den. Pevná a vysoká matrace (spal jsem jak mimino), klimoška, lednička, trezor, sedačka se stolkem, větrák nad postelema a zbytečná telka.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Ani nevím jak to popsat, lepší je vidět a zažít. Jídla přehršle, královské snídaně, obědy i večeře, vepřové, hovězí, kuřecí, jehněčí, ani nevím kolik druhů ryb, ovoce, zeleniny a hafo dalších příloh. Na své si přišli i milovníci sladkostí a zmrzliny. Svačinky byly k mání i mimo hlavní chody. Musím zdůraznit, že strava byla opravdu kvalitní a chutná, mimo jiné byla k dispozici marocká a tuším i asijská restaurace. Nesmím opomenout také pivo, alkoholické i nealko koktejly, džusy, colu, fantu a další nápoje. Nerad to přiznávám, ale přivezl jsem si navíc 4 kila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Areál hotelu je rozsáhlý, procházky po něm byly nádherné, všude kolem exotické rostlinstvo a taky kočky, skoro bych řekl, že jsou tam posvátné. Ale jsou čisté a je vidět, že je o ně dobře postaráno. Hosté měli k dispozici 3 bazény, jeden s mořskou vodou a dokonce i krytý bazén. Napočítal jsem pět barů, asi pět restaurací, tenisové kurty, fitko, plac na fotbálek, pinčes a určitě by se ještě něco našlo. Zaměstnanci hotelu byli mimořádně ochotní a přívětiví, na první pohled bylo vidět, že jim záleží na spokojenosti rekreantů. Na rozdíl od Egypta zde pracují i (sláva) ženy. Také zde byl prima animační tým a spousta jimi vyvíjených aktivit, při večerních představeních prokázali i velké taneční a pohybové nadání. Wifi je v celém areálu hotelu zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž krásná, čistá, asi 10 km dlouhá, jako stvořená pro nekonečné procházky a brouzdání v oceánu. Nevěřil jsem, kolik tam probíhá sportovních aktivit a pohybuje se lidí, ale pláž je široká a nikdo nikomu nepřekáží. Pouze jednou večer moře vyplavilo hodně odpadků, ale mají to tam dobře ošéfované, vyjel traktor se sběračem a ráno po nepořádku nebylo ani památky. Černá vlajka visela po celý týden, ale od koupání mě neodradila a přetahování s maxivlnami bylo fakt zábavné. Na nějaké šnorchlování můžete ale zapomenout.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Mezi pláží a letovisky je široká, snad 8 km dlouhá promenáda, kdo má zájem, může si půjčit kolo nebo elektrickou tříkolku. Občas Vás zastavují prodejci toho či onoho, ale s tím musí člověk v arabské zemi počítat. Kamarádka Helča napsala, že je krásný pohled na kopec se svítícím nápisem - Alláh-Národ-Král a Kasbah, a já dodávám, že neméně krásný a snad hezčí výhled je z pevnosti. Pod sebou máte Agadir, přístav, letoviska a oceán jako na dlani. A také - prý největší ruské kolo v Africe.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Zkrátím to - skvělá a nádherná dovolená ve stejně skvělém a nádherném prostředí za velice solidní peníz. Bez obav mohu doporučit každému, kromě odpůrců koček a ranního křiku racků, nebo co to bylo za opeřence. Ještě přidávám pár fotek pro představu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání