Napsat recenzi

Zklamání !!!

Recenze hotelu Iberostar Saidia Resort ***** (Maroko - Saidia - Saidia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 827x
Recenze se líbila: 580 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Maroko, minimálně v této oblasti je dle mne nezajímavé ....

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Hotelu se na první pohled nená nic vytknout. Přivítal nás velký pokoj s balkónem a příplatkovým výhledem na moře. Veliká výřivka, sprcha, dvě umyvadla i dostatečný šatník. ALE .... musíte pominout to, že velká vířivka nefungovala !! tuhle a tamto tak nějak také ne. Třebas světlo na wc. Atd .... o tom se snad ani nechci rozepisovat. Hotel jinak relativně čistý a v hezkém stylu. Dva bazény, jeden relaxační a jeden více pro aktivity. OVŠEM - nečekejte, že si lehnete na lehátko! Když neběžíte v ranních hodinách s ručníkem k bazénu, tak prostě máte smůlu. Potažmo, když si zamluvíte jako 4 členná rodina 3 lehátka a přes oběd jdete do pokoje na hodinový relax, vrátíte se k bazénu a hle .... lehátko máte třebas už jen jedno. HOTEL neposkytuje dostatečnou kapacitu lehátek jak na pláži, tak u bazénů.

Pro mne zklamání..... Co zapomenete u bazénu jako by nebylo. :o( Nenajdete to ani u plavčíků, ani na recepci a kufry nikomu prohledávat nebudu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Po týdnu all incl. jsme se vrátili všichni hubenější. No jet do Marocca na odtučňovací kůru, kdo by to čekal? Na vše šílené fronty. Snídaně, obědy, večeře .... Já trávila dovolenou na ovoci a palačinkách. :o) Nuž, přežila jsem ....:o)

Nicméně oébsluha byla milá, snažili se být příjemní na děti i mluvit česky. Nečekejte, že si u bazénu díte drink. Do plastového kelímku si dáte pepsi, mirindu, vodu a nebo vám nalijí pivo z pet lahve:o))))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Jak jsem již psala, hotel na první pohled na jedničku. Jen služby by mohl výrazně zlepšit. Opravit vady na pokojích, zajisti více lehátek u bazénu a moře. Jinak prostředí čisté, upravené zahrady.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře je prima, dlouhé kilometrové pláže, kde si najdete i kousek jen pro sebe. Vhodné i pro děti. Když fouká, menší vlny na vyblbnutí. Jen spousta odpadků na plážích a neviděla jsem nikoho, kdo by to uklízel. Místí " plážoví prodavači" nejsou nijak vlezlí .....

Na pláži je možnost projet se na velbloudech.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu jedna velká NUDA. Na jednu stranu hotelu nedaleké přístaviště. Možné dojít pěšky nebo jet vláčkem. ALe co tam ? Nikde nic .... jen malý supermarket a pár kaváren a obchůdku. A to myslím opravdu pár ....

Z druhé strany městečko Saidia. Kde narazíte na místí trh. Jediný opravdový zážitek z Marocca. Jinak chudo, pusto, špína ... prostě afrika. Výlety do okolí nesmyslné. Pobavila mne delagátka, kdy nabízela výlet na exteriér jeskyní !!!! - samotné jeskyně jsou uzavřené. Nuž, podívat se na díru do skály na 30 Eur ... né díky.

V Saidii je možné vidět hranice s Alžírem. Zajímavé ....

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

PRO mne byla vysněná dovolená v Maroccu zklamáním. Navštívila jsem hodně zemí, hotelů a pláží. Máte jistá očekávání - a nemusí být přehnaná .... Ale sem už rozhodně NIKDY více!! Možná za to mohlo jen špatné obsazení hotelu. Nedostačná kapacita lehátek, fronty na špatné jídlo atd .... za mne absolutní propadák.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 48 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jirina.vykoukalova@seznam.cz: Úžasná dovolená - 25. 8. 2014 9:03

Dobrý den, byla jsem ve stejném hotelu jako vy a nemůžu říct žebychom tam zhubli.Jídlo bylo super a fronty jako všude.Takže záleží na člověku jakou má povahu a rozmlsaný jazyk. Pokud jste si zájezd objednávali tak tam bylo určitě napsáno ,že v arealu nejsou žádné obchody,pouze Medina a tam jsme nakoupili dárky všem.Pro nás to byla dovolená jako každá jiná.Prostě super. reagovat

Katka: :o) - 25. 8. 2014 10:31

Dobrý den, vůbec to není o tom jakou máte povahu, ale spíše o tom, s čím vším se chcete na dovolené smířit za peníze, které jste za ní dala. :o) Víte ... Já nepatřím k těm, kdo si stěžuje na tohle a tamto. Ale tento hotel a jeho služby (jídlo, pití, množství lehátek a nezajímavé okolí) mne zklamal. A tak jsem to napsala! Mám proježděné různé destinace, i ty, kde se počítá, že budete převážně v komplexu - ale to Vás potom nesmí ani napadnout, že chcete z komplexu odejít. :o) To mě tady napadalo často. Přesto Vám neberu, že pro Vás to nebyla úžasná dovolená. 100 lidí, 100 názorů. Já si za svým stojím! Na nákupy bylo určitě lepší využít místního trhu v Saidii, než blízké Mediny. Byl tak nejenom lepší výběr, úžasní prodejci, ale též zajímavější ceny. Mějte hezký den a ať se Vám další dovolená také vydaří. Katka reagovat

Monika: Maroko - 22. 2. 2018 14:42

Tohle mi připadá jako recenze, že moře bylo moc slané a v hotelu neumí česky. Pokud někam jedu, tak si snad zjistím co je a není v okolí a tady opravdu nic není, proto nechápu to rozčarování. Když jste chtěla něco vidět, neměla jste jezdit do pustiny, ale do Agadiru. Tam zase může někoho překvapit Atlantik a třeba napsat do recenze - voda byla studená. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Saidia - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání