Napsat recenzi

Tentokrát velké zklamání

Recenze hotelu Be Live Collection Saidia Resort ***** (Maroko - Saidia - Saidia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 880x
Recenze se líbila: 538 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Již po třetí jsme byli ve stejném hotelu. Po prvé v roce 2011, potom 2012 a to nemělo vůbec chybu, bylo to super. Nic se nedalo vytknout. Ani paní delegátka. Loni jsme byli V Egyptě, ale to byl docela šok. Proto jsme zůstali u osvědčeného Maroka a jeli letos na to samé místo v očekávání, že to bude opět super,ale docela zděšení. Hned v úvodu to byla delegátka Barbora, takové chování ke klientům jsmě ještě nikde nezažili. Jak jsme mohli, tak jsme se radši vyhli kontaktu. Nic od ní neočekávejte. Hned první den a to jsme dali na postel všimné(2eur), mi bylo ukradeno spodní prádlo. Proto pozor, nevozte černé podprsenky a kalhotky. Bylo to úsměvné, ale trezor to musel od té doby pečlivě hlídat, abych nakonec nejela domů na ostro.A to bylo velké zklamání a konec důvěry. Sem už nikdy nepojedeme.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Standartní na počet hvězdiček, ale úklid někdy vázl a doplňování toaletních potřeb taky.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava taky dobrá, ale oproti minulým rokům zklamání. Nejvíc nás nadchl červený meloun, který tam nikdy neměli a kapučino,které se naučili dělat skvěle.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Není co dodat.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Lehátka standartně obsazená, ale to nám nevadilo, protože jsme se chodili do moře vykoupat a na procházky po pláži, takže jsme lehátka nepotřebovali. Ty jsme měli u bazénu a procházka k moři byla spestření.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Jako všude v Africe, za humny je velký nic.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

I přes počáteční zklamání jsme si dovolenou i tak skvěle užili, ale už příště do jiné destinace. Proto se asi říká 3x a dost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Saidia - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání