Napsat recenzi

Doporučuji

Recenze hotelu Hotel Marrakech Ryads Parc & Spa **** (Maroko - Maroko - Marakeš (Marrakech))

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 112x
Recenze se líbila: 615 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V době Ramadanu překvapivě perfektní hotel i služby.Pro cestovatele,kteří už něco znají,protože není delegát a všichni umí jen arabsky , mírně francouzsky a minimálně anglicky.Za to tu nejsou žádní rusové nebo němci tzn.pohodaZe zemí severní Afriky nejlepší destinace , ale chybí moře.Marakéš a okolí je hodně zážitkový.

Ubytování  průměrně (5/5)

Perfektní , bez připomínek.Dvě místnosti,velká koupelna.Dvakrát denně úklid.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Pro AI celodenní servis bez jakýchkoliv omezení.Přívětivá obsluha se snaží vyhovět, i když moc nerozumí.

Třikrát denně několik švédských stolů s velkou nabídkou i masa ( mimo vepřového) jehněčí,hovězí ,ryby,kuřata,velbloudí ap.Přílohy marocké(někdy rýže nebo brambory),ale lepší byl velký výběr zeleniny.

Také teplé kuchyně s kuchaři - pizza,grilování ,kebab...Ráno omelety.

Ovoce a sladké bez omezení.

Pouze chyběly sýry a mléčné výrobky - jogurt ap.

Z jídelny si můžete na pokoj odnést cokoliv.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál hotelu příjemný a vstřícný.Pokud neumíte francouzsky , poněkud delší komunikace,ale vždy vyhoví.

Tři veliké bazény ,ve kterých jsme napočítali nejvíc osm lidí najednou.Protože nejsou někteří hosté(viz.výše) je u bazénu vždy dost prázdných lehátek.Je dobré mít vlastní ručník.

Voda zcela čistá , bez chloru a jiné chemie.Prakticky celý den animace,až někdy moc.Každý den večerní program.

Hotelový komplex je uzavřený areál na okraji Marakeše.Doprava do centra několikrát denně hotelovým autobusem za malý obnos(nutné na recepci zaknihovat).

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Čisto v celém prostoru hotelu ( více pavilonů).Absolutně upravená krásná zahrada. Pokud se vám podaří domluvit zájezd jsou i na nich pěkné zážitky.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

I když nebylo moře , mimořádně krásná dovolená v severní Africe.Celý den slunečno,cca.45st.,ale protože trvale vane mírný větřík pocitově zcela v pohodě.Večer až někdy chladno.Přistání je v Agadiru a potom cca. 3,5 hodiny autem,ale i to byl zážitek.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Maroko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání