Napsat recenzi

Excelentní!

Recenze hotelu AQI Aqua Mirage Club Marrakech Hotel Resort **** (Maroko - Maroko - Marakeš (Marrakech))

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 648 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 2
  • pokoj-vždy perfektně pravidelně uklizen pokoj-vždy perfektně pravidelně uklizen
  • recepce-výklaní skříň Maroka recepce-výklaní skříň Maroka
  • nádvoří u recepce s fontankou nádvoří u recepce s fontankou
  • napojové automaty-nepřeberné množství napojové automaty-nepřeberné množství

Hotel je jako z jiného světa.Všechno nové! Je primárně orientován na francouzskou klientelu.Rusáci žádní.Proto klídek pohoda bezkonfliktnost.Jakékoliv peníze za pobyt zaplatíte nebudete litovat.Budete li chodit a hledat chyby-málo, málo jich naleznete.Prostě to vypilovali všechno směrem k hostům.Letošní 4. dovolená.Tato neměla chybu.Uvidíte sami.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Absolutně nové pokoje.Nové povlečení i celé vybavení koupelny.Připadáte si jako v předváděčce OD Ikea.V koupelně i na pokoji.TV LG zcela nová s desítkami programů.Klimatizace LG.Pracuje nezlobí, snaží se seč může.Lednička přiměřená chladí a chladí. Pokud je někde chybička neprodleně přišel opravář.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Neuvěřitelný výběr.Všechna výdejní zařízení v nerezu.Pult s marockými specialitami vždy k dispozici.Pro sladkost speciální chlazená místnost.Pro ovoce zeleninu taktéž.Nápoje! Vždy vychlazené několik druhů kávy i čokolády.Bar? Cca 5 druhů tvrdého pití,3 likéry a vína.Pivo značkové v původních lahvích.Cola, Fanta-z originál lahví.Maso v různých podobách.Dary moře skoro pokaždé.Některé speciality vám udělají před očima.Nechybí alko ani nealko.Nalévá se především do skla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personal orientován na zákazníka.Vstřícný splní pomyšlení.Zdravi a zdraví kde může.Pořád se usmívají i když utírají rozlitý čaj nebo dělají nepříjemné věci.Pořád se něco vylepšuje a přelešťuje.Večerní animační programy jsou vždy.Některé na světové úrovni! Takový M. Jackson byla pořádná show!

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jste v převelikém areálu.Malé městečko.Součástí aqua park.Pořádný i s vodní U-rampou.Opravdový fotbalový stadion s brankami.Posilovna?Neuvěříte.Klimatizovaná tiše hraje hudba.Všude výhradně nové nepoškozené americké stroje.Jste za městem.Zdálo se být nevýhoda.Ovšem několikrát za den vás zaveze hotelový klimatizovaný bus do absolutního centra k náměstí.Za 15 min.Zadarmo.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Je přítomen hotelový lékař mluvící mnoha jazyky.Chtěli jsme městský hotel.Pokud si tady rozplánujete výlety-jste dílem ve městě, dokonce v centru největším, dílem v klídku na bazénku u lesa.Ale s nevídaným konfortem.Text vypadá jako zaplacený, ale taková byla letošní realia.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

petra: moře - 17. 7. 2015 12:20

je u hotelu moře??? reagovat

zdenek: Re: moře - 18. 7. 2015 9:50

U hotelu neni more.Ale bazeny velke i male je plne nahradi.Proste hotel si je vedom absence more a proto vam absolutne delaji vsichni pomysleni.Treba nyni jsem v Tunisku u more ve stejne kategorii ALE zdaleka zdaleka to neni ono. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Maroko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání