Napsat recenzi

Recenze na hotel Oasis Atlantico do kterého nás přesunuli.

Recenze hotelu BE LIVE COLLECTION SAIDIA (Maroko - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 447x
Recenze se líbila: 227 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd pořádal E*** a koupený jsme měli jiný hotel. K našemu překvapení E*** vypekl s 2,5 autobusem sdělením, že hotel který jsme si objednali už nemá volný pokoj (všichni jsme kupovali last minute- zřejmě si nechtěli nechat ujít kšeft) Delegáti, spojovatelky a všichni z ex*** měli naučenou jako básničku frázi: “letíte do daleko lepšího, nově otevřeného hotelu, na vyšší úrovni” k našemu překvapení tomu tak ale zdaleka nebylo. Ubytování jsme měli být v hotelu Oasis blue pearl, ale jelikož je Oasis blue pearl stále zavřený ubytovali nás v Oasis Atlantico. Na to, že celý hotel měl být nově otevřený to moc nevypadalo. Některé věci byli nedotažené(chybí fén na vlasy), vana byla zrezavělá a od barvy, ve sprchovém koutu po rozích plíseň. Hotelové jídelna nezvládá počet hostů kteří stále přibývají. Pravidlem bylo, že člověk nemohl najít čistý stůl jak na snídani, obědě tak i večeři. A pokud našel, nebyl prostřený a příbory si musel shánět sám. Pláž - není bar na pláži jak slibuje CK, na pláž se člověk brodí horkým pískem ve kterém jsou velbloudí a koňské výkaly a pokud jimi nechce jít musí přes staveniště. Na pláži je minimum lehátek, když jsme chtěli být u moře museli jsme si lehnout jen na osušky na písek. V moři plaval asfalt, a byl i na písku, a z noh se oddělával velmi špatně. Na barech jsme neměli pár dnů pivo a ani pepsi.

Hotel a služby neodpovídají 5*. Hotel nenabízí směnárnu.

Ubytování 

Na některých pokojích jsou dveře, které propojují pokoj s vedlejším, jsou zamčené ale jde přes ně vše slyšet.

Plíseň ve sprchovém koutu, kapky krve ve vaně, odpad pomalovaný bílou barvou, chybí fén, mravenci lezou z bakónu po celém pokoji.

Strava a stravování 

Jídelna absolutně nezvládá kapacitně.

První 3 dny když jsme tam byli jen my češi se to dalo, jakmile přijeli portugaci, kanaďané,další arabské rodiny. Tak byl problém najít čisté místo na sezení. Pokud místo bylo tak bylo špinavé(arabské rodiny si dělali ze stolu odp. koš) a zaměstanci se tomu vyhíbali to uklidit. Člověk si sám kolikrát prostíral, běhal po jídelně a hledal čistý příbor, a sůl (solniček asi jen 5 na celý komplex). Pití - pokud kolem nejel vozík s pitím tak jsme si museli sami chodit do části pro zaměstnance a brát si petlahve. 3 dny jsme neměli na hotelu žádné pivo a ani pepsi. Maso - vysušená prsa, skopové krájí syrové, hovězí sem tam. kuřecí kosti na kterých je málo masa.

Vybavení, služby a personál hotelu 

při příjezdu otevřené 2 bazény. Při odjezdu již 5 otevřených.

Vše se tam dělá za pochodu. Myslím příští rok to bude dotáhnuté. Ale momentálně to nesplňuje 5*

Pláž a moře 

V moři plaval asfalt, málo lehátek, cesta na pláž otřesná (buď zvířecí trus nebo hřebíky).

Okolí hotelu 

Nedostavěná promenáda k hotelu (prašná cesta před hotelem). Je to kousek od města ve kterém moc možností není (jen 3 obchůdky)

Celkový dojem 

Nedoporučila bych, již se sem nevrátíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Maroko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání