Napsat recenzi

Paradise Bay Hotel

Recenze hotelu Paradise Bay Hotel **** (Malta - Ostrov Malta - Cirkewwa)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 299x
Recenze se líbila: 1 161 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel několika kategorií. Nás ubytovali o kategorii níže, než nejvyšší. Pozor na potvrzení od CK "see wiew". Za pohled na moře se zde považuje každý pokoj, ze kterého moře jen částečně zahlédnete, třeba přes roh další hotelové budovy. Za pohled na lagunu se připlácí 20 Eur na den (tam nejezdí kolem auta).

Ubytování 

Pokoje prostorné, v nižších patrech chodby neupravené se starými roztrhanými koberci, nábytek již má svá léta, některé terasy ale úžasně veliké leč umístěné nad střechami technického zařízení hotelu. Ale bylo vidět částečně moře z obou stran (laguna i volné moře). Voda v hotelu není pitná, ale hotel n e poskytuje, jako všude jinde ve **** , 1minerálku na osobu a den na pokoji zdarma. To je škoda.

Strava a stravování 

Na úrovni 5 *. Vynikající, stále se měnící kuchyně, velmi dobře organiziovaný buffet.

Polopenze stojí zato.

Vybavení, služby a personál hotelu 

5 bazénů velmi dobře udržovaných, bar, večerní zábava, krámek s potravinami a suvenýry v přízemí hotelu, snack bar pro stravování během dne, úklid dobrý.

Jen ty hrozné příchodové chodby do pokojů - špinavé, roztrhané koberce.

Pláž a moře 

Přímý vstup z hotelového areálu do moře (moře čisté), hotelová plážička přístupná podchodem pod silnicí, písečná, leč u přístavu trajektu.

Okolí hotelu 

Nejbližší město cca 7 km, dobré spojení linkovým busem

Celkový dojem 

Hotel je mimo velké hotelové komplexy, v blízkosti trajektu na Gozo, velmi dobrý pro odpočinek i jako východisko pro výlety po Maltě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Malta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání