Napsat recenzi

Neodpovídá ceně kterou jsme zaplatili

Recenze hotelu Holiday Island Resort & Spa **** (Maledivy - Jižní Ari Atol - Jižní Ari Atol)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2018
Přečteno: 482x
Recenze se líbila: 357 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za zájezd jsme zaplatili 146 tisíc pro 2 osoby na 10 nocí s all inclusive, ale rozhodně jsme za ty peníze nedostali odpovídající dovolenou, jakou jsme očekávali, a kterou bychom jinde za tyto peníze pořídili. Dovolenou jsme si s manželem dali jako dárek k 70. narozeninám a k výročí sňatku a vybírali dlouho předem na doporučení. Doposud jsme procestovali kus světa (od Karibiku až po Bali) a máme možnost srovnání, za tolik peněz tak mizerné služby jsme dosud neměli.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Jednoduché ubytování v bungalovu na pláži, čisto, ale opotřebované a otrhané ručníky, v umývadle neodtékala voda, rezavá vana a na WC nebyla štětka, takže si po sobě ani neuklidíte...

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo bylo dostačující, ale velký problém bylo pití. Připlatili jsme si schválně all inclusive, abychom se nemuseli starat o pití, ale stejně to byl velký problém. Nevyžadovali jsme ani tak alkoholické nápoje, jako vodu a nealko, případně kvalitní kávu. Vody bylo málo a ještě teplá, taktéž teplé místní pivo, džusy ani míchané drinky jsme nedostali, prý si musíme zaplatit, místní káva byla nepoživatelná, presso jsme si museli zaplatit a ještě vám dají 10% přirážku za přinesení ke stolu. V teplém počasí nám pak tekutiny velmi chyběly, o led jsme museli vyloženě prosit. Presso 5 USD, minerálka 3 USD, panák whisky/rum 7-10 USD

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Pokud jsme si chtěli dát něco v restauraci, obsluha si nás nevšímala, čekací doba cca půl hodiny. Masáže byly perfektní, samozřejmě si platíte zvlášť. Hotel odpovídá maximálně 3 hvezdičkám.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Moře i pláž nádherné ! Opravdu stojí za to, jet na Maledivy.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Jste na ostrově, jen moře a písek kolem, jak má být. Ovšem během našeho pobytu řezali keře a větve, takže neustálý pracovní ruch a hluk. Moc si neodpočinete...

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Maledivy, zdejší moře a pláže jsou opravdu jedny z nejkrásnějších na světě, to můžeme potvdit, ale služby tohoto resortu vzhledem k zapacené částce byly opravdu mizerné. Delegátka CK nás za celou dobu pobytu na ostrově nenavštívila, pouze nás přivítala a pak už jsme ji neviděli. Své připomínky jsme ji telefonicky sdělili, ale neměla snahu nám s čímkoliv pomoci. Doporučuji pro nenáročné klienty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní Ari Atol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání