Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu OBLU Xperience Ailafushi Resort ***** (Maledivy - Dhaalu Atol - Dhaalu Atol)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 22 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Parádní odpočinková dovolená.

První návštěva Malediv a bylo to krásné místo.

Ostrov je spojen s jiným ostrovem mostem, odtud pak vozí dovolenkáře elektroautíčka. A pokud na tento ostrůvek dojdete přes most pěšky, dále Vás nepustí ochranka...asi to je nějaký VIP ostrov.

Ubytování  průměrně (5/5)

Vodní vilka. Každý den úklid a čisté ručníky. Každý den doplňovali lednici nealko nápoji vč.vody. Vodní vilka je skvělé ubytování vč. terásky a možnosti si hned vlézt do moře a zaplavat si.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo výborné - na výběr byly 3 kuchyně: mezinárodní, asijská a indická - ostřejší jídla. Vždy si vyberete něco dobrého.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Fitko, masáže, bazén (zde dostanete osušky, o které si ale musíte říct, kdo přijde pozdě, má smůlu nebo nějakou chvíli počká než donesou další várku osušek),podvodní restaurace, výlety, večerní disco, 2 obchůdky se suvenýry, půjčovna kajaků a jiného vodního vybavení...

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Korály a život kolem něj zde moc není, ale tak rybičky jsou, žraloci jsou... ;o)

Na pláži i u bazénu dostatek lehátek.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Vše čisté, nové, uklizené, myslím, že hotel byl otevřen v roce 2022? nevim přesně. Po ostrově jezdí elektroautíčka, hlavně v době jídel... kdo chce toho svezou.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Recenzi píšu s odstupem 1 roku, kdy mám možnost srovnání s jiným pobytem na Maledivách a přes to, že zde bylo nádherně, tak věřte, že může být i líp...nebo hůř, ale to jsme naštěstí zatím nezažili. Asi vždy záleží na tom, co od toho daného místa očekáváte a v době, kdy jsme zde byli, jsme byli moc spokojeni.

A na okraj pro někoko, kdo na dovolených běhá: dá se běhat brzy ráno nebo večer venku, od vodních vilek přes ostrov, přes most k druhému ostrovu cca 1,2 km a zpět, několikrát ;o))))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Dhaalu Atol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání