Napsat recenzi

Za ty peníze to rozhodně nestálo

Recenze hotelu Dusit Thani Resort ***** (Maledivy - Baa Atol - Baa Atol)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2018
Přečteno: 370x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Rodinná vila Rodinná vila
  • Bazén Bazén

Kdyby to byla naše první návštěva Malediv, byli bychom jiste spokojení, ale jelikož máme srovnání i s jinými resorty na Maledivách, které byly za stejné peníze a naprosto dokonalé, tak tento bych určitě nedoporučila. Cena rozhodně neodpovídá kvalitě!!!!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování je velmi pěkné a prostorné, měli jsme rodinnou vilu s bazénem. Vily jsou samostaně stojíci a nejsou propojené, což je pro rodinu s dětmi dost nepraktické. Okraje bazénu jsou velmi hrubé. Bazén byl uklizen jen 2x za celý náš 10denní pobyt. Vily jsou postaveny velmi blízko sebe, což je nepříjemné, neboť vedle nás bydlela velice hlučná rodina. Rozhodně nečekejte žádné soukromí, sice na nikoho nevidíte, ale slyšíte je velmi dobře.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Program all inclusive je hodně omezený a rozhodně za ty peníze nestojí! Nejhorší co jsme kdy zažili! Na ostrově jsou jen 3 restaurace a většina jídel je asijských a pálivých, což vás po 10 dnech už nebaví. Jídelní lístek je přes obědy velmi omezený.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál byl velice milý a přátelský, až na nášeho komorníka.

Spa centrum je krásné.

Fitness centrum menší, spíš hůře vybavené.

Hotel má jen jeden velký bazén.

Moc zábavy tu není.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Podmořský život je krásný. Bohužel tento hotel nemá skoro žádnou pláž a moře je velmi brzy hluboké. Skoro bychom doporučili boty do vody, je zde hodně korálů.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je hodně zarostlý, místy jsme si připadali jako v džungli.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Byla to naše třetí návštěva Malediv a musím přiznat, že byla bohužel nejhorší a za ty peníze to rozhodně nestálo a pro nás to bylo obrovské zklamání. Hotel vlastní thajská společnost, takže si spíše připadáte jako v Thajsku než na Maledivách.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Baa Atol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání