Napsat recenzi

Hodnocní

Recenze hotelu Aqua Hotel Termal *** (Maďarsko - Západní Maďarsko - Mosonmagyaróvár)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 56x
Recenze se líbila: 201 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Spokojenost, vše odpovídající kategorii hotelu, čisto , překvapivě klimatizováno.Perzonál vstřícný, recepce jazykově vybavená. Strava přiměřená rovněž odpovídající tříhvězdičkovému hotelu. Jediná výhrada - staré pečivo, SUCHÉ a to každé ráno.

Hotel vhodný pro rodiny s dětmi speciálně v těchto letních měsících, po dostavbě skluzavek pak zvlášť.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Přiměřené

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Přiměřené

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Přiměřené

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Roman: Proč jezdítě do lázní, když ......... - 14. 9. 2022 10:18

Už nějaký ten pátek jezdím do maďarských lázní, protože ten poměr cena služby se nedá s čr srovnat. Poslední dobou jsem zanamenal velikou změnu.Když přijedete do lázní v maďarsku , tak až na vyjímky jsou prostory oddělené. V jedné části jsou ti co chtějí relaxovat a druzí se chtějí bavit- sportovat. Nejvíce pozoruji změnu v lázních Mosson M. kde se rozmohl nešvar absolutní netolerance k okolí. Převážně češi a slováci zde hlasitě diskutují a to tak, že se v určitém okamžiku už jednotlivé skupiny neslyší a proto stále přidávají na intenzitě. V této kakofonii, která připomíná spíše hospodu před závěrečnou než relaxační bazén se nedá vůbec odpočívat. Poslední kapkou co jsem viděl bylo konzumace piva z plechovky přímo v bazénu, 5.měs. dítě v bazénu s rodiči toum taky dalo korunu.Plavčice , pokud mohu tuto náctiletou slečnu takto nazvat nemá čas odtrhnout svůj zrak od mobilu. Vše zachraňuje statný plavčík, ktarý přichází asi po hodině. Prostě z dobrých lázní se stává tuctové koupaliště. Všude křik, nerespektování lázeňských pravidel. Na povrchu vody mastná oka od opalovacích krémů a olejů místní dam. Už nikdy více. Škoda. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání