Napsat recenzi

apartmánový dům Tavasz, Harkány

Recenze hotelu Tavasz Apartmány ** (Maďarsko - Západní Maďarsko - Harkány)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 387x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Jeden z nejpěknějších pokojů. Jeden z nejpěknějších pokojů.
  • Jiný pěkný pokoj. Jiný pěkný pokoj.

Jezdím sem každý rok. Vybírám si ubytování zde jen proto, že neznám ubytování jinde a nechci riskovat. Jezdím s *** a za nižší cenu toho není nabízeno mnoho. CK už také není to, co býval. Např. po trase z Opavy nejezdil průvodce (letos ještě nevím), a tak se stalo, že jsem byla svědkem nepříjemných zážitků. Jednou zapomněli paní tam (při odjezdu zpět) - musel ji přibrat autobus z Prahy a někde na benzince si ji pak předávali. Minule zase řidiči zapomněli z nástupního místa nabrat mne a museli se vracet. Pro nenáročné osoby bez majetku DOPORUČUJI.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování je ve dvou stejných budovách se samostatnými vchody. Každá má pokoje v přízemí, 1. a 2. patře po obou stranách chodby. Výtah není. Lidé s onemocněním pohybového ústrojí mohou mít problém vynést těžká zavazadla až nahoru. Pokoj nelze předem objednat. Rozděluje je paní bytná, která je velmi milá, ale dá se s ní těžko domluvit. Pokoje mají různé majitele a CK jim zřejmě nezadává žádný standard nebo jen nízký. Proto se opravdu liší. Někde jsou na stěnách pokoje kolem postelí navěšeny deky. Když si představíte, kdo se o ně opíral po několik let před Vámi aniž by byly prané ... Po vstupu do pokoje je z jedné strany kuchyňský kout a naproti dveře do koupelny. Dále následuje pokoj, který není oddělen dveřmi, tzn. každý hluk na chodbě a také lednička ruší spánek. Vše z pokoje je slyšet na chodbu. Ledničky se liší stářím a velikostí. V noci slyšíte chrápání z vedlejších pokojů. Ráno jste rušeni lidmi ze sousedních pokojů, kteří snídají na balkoně a baví se. Nejhlučnější jsou asi Maďaři. Katastrofa je, když nad Vámi bydlí někdo s malými dětmi. Když Vám nad hlavou ráno i v noci bouchá do podlahy balon či spadlý nábytek a po pokoji se skáče. Na čem Vám záleží, to je třeba nosit s sebou. U vchodu není žádná recepce a budova se ve dne ani v noci již několik let nezamyká! Jednou tam apartmán vykradli. Zloději vědí, že mají čas. Vstupné není nejlevnější a již se z lázní nedá odcházet a zase vracet . Musela by se zakoupit nová vstupenka.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravování lze přiobjednat, ale mimo Tavasz. Není to nutné. Lze si něco jednoduchého uvařit na pokoji (nakoupíte ve Sparu), ale běžně se jí v areálu termálního koupaliště - cena za jídlo s polévkou kolem 110 - 130 Kč.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Uklizeno a čisto. Na některých pokojích je mikrovlnka, varná konvice. Naopak někde chybí i základní vybavení - normální české hrnky, ostrý nůž, normální lžička, některé talíře ... Zde by měl CK zadat to minimum, co by zde mělo být.

Povlečení je čisté, ale nekoukejte se pod ně. Ručníků je málo a během týdne se nemění. Toaletní papíry nutno kupovat. Úklid při výměně turnusů. Pokud jedete na 14 dní, tak v sobotu ráno se rozhodně nevyspíte. Ráno je třeba vyklidit pokoj. Kufry se zamykají společně s ostatními za mříže, které zůstávají dlouho otevřeny a přístupny VŠEM, totéž při odemčení před odjezdem!

Paní bytná je příjemná a usměvavá. Průvodce je k sehnání v případě potřeby.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Upravené, klidné, tiché. Celkově v posledních letech dávají v noci v Harkány "lišky dobrou noc". Mimo víkendy, je zde v noci "mrtvo". Pro mladé to zde v noci není. Samotný člověk by se v noci při návratu sem mohl trošku i bát. Nikde nikdo, vstup otevřený. Odemykáte pouze pokoj.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Ubytování NIC MOC vzhledem k velké rozdílnosti pokojů (na fotkách jsou jen ty pěkné). Hodnotu ubytování snižuje hlavně hluk (záleží na naplněnosti hotelu a hostech hotelu v sousedních pokojích) a špatné zabezpečení objektu a osobních věcí během pobytu a při odjezdu. Termální lázně SUPER. Každý rok se tam těším. Věřím, že Vám má recenze pomůže s výběrem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání