Napsat recenzi

Termální lázně Kehidakustány

Recenze hotelu Termální lázně Kehidakustány - LUX (Maďarsko - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 298x
Recenze se líbila: 190 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělé místo pro všechny, kteří milují hlavně koupání. V čistém areálu je mnoho různě hlubokých bazénů venku i uvnitř, s teplotou vody od studené až po skoro horkou, myšleno je i na děti. Velice pěkné ubytování a bohatá nabídka výborného jídla, kde si vybere myslím každý. Není zde žádný "noční život" - takže to krásné večerní a noční ticho! Dokonalá pohoda - my jsme byli s dovolenou maximálně spokojeni a určitě ji někdy zopakujeme.

Ubytování 

Hertelendy House - vkusně zařízené pokoje s televizí, minibarem a trezůrkem, vše vzorně čisté. Vyplatí se vzít si pokoj s balkonem nebo zahrádkou - je tu příjemné večerní posezení a možnost sušení plavek a ručníků. Uprostřed je prostorná hala, kde je pro vás připraveno vše na uvaření čaje kdykoliv během dne. V zapůjčených županech se již rovnou chodí do lázní, je to cca 100m.

Strava a stravování 

Bohatý teplý a studený samoobslužný bufet jak na snídaně tak i na večeře. K večeři vždy v nabídce i tři druhy polévek. Pro děti na nižším stolku speciální dětský bufet. My byli nadšeni hlavně z omáček a úpravy masa - maso vždy měkoučké a bez zbytečného tuku. Jídla na výběr od ostřejších až po sladká. Mnoho druhů malých zákusků a vždy k dispozici tři druhy zmrzliny. Pití k večeřím není v ceně ale objednává se. Personál byl milý a svižný - na nic nečekáte.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Popsala jsem již výše.

Pláž a moře 

Travnatý areál se spoustou lehátek bezplatně k dispozici. Dostatek stromů a tůjí, které nabízejí stín když potřebujete. Více možností kde se občerstvit a nikde žádná fronta. Bazény také čisté a hlavně poloprázdné (termín na konci srpna), takže se prima plave i relaxuje. Velký tobogán je pouze uvnitř, venkovní je prý již delší dobu odstavený. I uvnitř je spousta lehátek k relaxaci. Bazén s vlnobitím se zapíná jen několikrát denně, ale úplně to stačí. Teplý relaxační bazén venku je večer osvícený a v provozu až do 22hod.

Okolí hotelu 

Celý areál i s ubytováním je umístěn na konci vesnice, kolem jsou již jen louky a kopečky. Ve vesnici je prý obchod, hospoda a pošta, ale žádný společenský život nečekejte. Zato ten krásný klid! Po silničkách se dá kolem chodit na procházky, nebo si zdarma půjčit kolo, ale nemám to vyzkoušeno, hlavně jsme užívali do večera koupání.

Celkový dojem 

Celkový dojem ten nejlepší! Koupání, jídlo, ubytování - vše super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání