Napsat recenzi

Termály s výhledem na Dunaj

Recenze hotelu Thermal Hotel Visegrád **** (Maďarsko - Budapešť a okolí - Visegrád)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 165x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moc hezký kongresový hotel s vlastním wellnessem a perfektním vybavením.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování super, čisto, pravidelný úklid, pravidelně vyměněné ručníky. Na pokoji máte automaticky připraven i župan. Pokoje vybaveny standardně - vysoušeč vlasů, trezor, TV, minibar. V celém hotelu wifi. Parkování u hotelu zdarma.

Z pokojů krásný výhled na Dunaj, protože pokoje se nacházejí ve vyšších patrech. V nižších patrech jsou restaurace, welness a kongresové centrum. Z pátého patra jezdíte výtahem rovnou v županu a žabkách do suterénu, kde se nachází wellness :-)

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Fantastické! Maďaři jsou v tomhle nepřekonatelní. Nejenže jsou stoly bohaté a rozmanité, ale jídlo je kvalitiní, chutné, zkrátka je znát, že přemýšlejí, co jedí. V tomto hotelu mě dovedla k úžasu skutečnost, že myslí i na osoby se stravovacími potížemi či určitými omezeními. Kromě běžného pečiva najdete i celozrnné pečivo a bezlepkové pečivo. Kromě běžného mléka je u snídaně připraveno nejen sojové mléko, ale i bezlaktozové mléko. Spousta různých cereálií pro lidi s různými chutěmi i dietami. Marmelády nejen běžné, ale i dia.

Podávané uzeniny převážně místního charakteru. Hodně zeleniny, zejména paprik a rajčat, pro tuto lokalitu typických.

U večeře se platí nápoje a jak bývá zvykem, nejsou zrovna nejlevnější.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál normální, vzhledem k tomu, že jde o velký kongresový hotel, mají pracovníci v recepci spíše profesionální přístup s lehkým distingovaným odstupem. Ostatní personál příjemný, vstřícný, vše, o co požádáte, velmi rychle vyplní.

V hotelu je wellness - vnitřní a venkovní bazén a venkovní termální bazén, vířivka, divoká řeka, malý horký bazének. Saunový svět s několika druhy saun je v ceně, stejně jako celý wellness a malé fitko. V hotelu se nachází i squashový kurt, denně je zajištováno cvičení ve vodě.

Celý wellness je spíš pro dospělé, není zde množství dětských atrakcí. Také složení návštěvníků odpovídá spíše starší klientele, neboť bazény s termální vodou jsou v obležení důchodců :-)

Pro děti je zde dětský bazén a dětský klub.

Ve venkovním plaveckém bazénu si spolehlivě zaplavete. U venkovního termálního bazénu je dostatek lehátek na travnaté louce.

V hotelu je i velká nabídka relaxačních a kosmetických služeb (za poplatek).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Visegrád je malé městečko, spíš bych řekla vesnička. Najdete zde lokální krámky s běžným sortimentem a suvenýry. Několik restaurací a cukrárnu. Vše v docházkové vzdálenosti.

Za návštěvu zcela jistě stojí zřícenina hradu Visegrád, která se tyčí nad městem. Sem ovšem nedopočuji procházkou, ale autem či autobusem. Je to poměrně vysoko a daleko a procházka zabere tak hodinu a půl soustavně do kopce....takže jen pro trénované. Z hradu je ovšem nádherný výhled na okolí a zátoku Dunaje.

Z Visegrádu je to 40 km do Budapešti a byla by škoda to nevyužít.

Celkově jde o velmi klidnou lokalitu, bez rušné noční zábavy a ani přes den vás nic moc neruší, kromě lodí na Dunaji :-)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Dojem výborný. Skvělý odpočinek, výborné jídlo, krásná příroda, klidná lokalita. Hezky si to užijete a zrelaxujete. Stojí za to se tam vydat byť jen na prodloužený víkend.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budapešť a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání