Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Budapest Hotel Budapest **** (Maďarsko - Budapešť a okolí - Budapešť)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 630 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Všechno se podělalo hned ze startu,ač na papíru,který jsem nikdy neviděl bylo uvedeno mé jméno,takže o mě museli vědět,tvrdili,že pobyt uhrazen není,odmítli nám dát klíče a družně se bavili s rusáky v teplákách,aniž by si nás dále všímali. Obtelefonoval jsem všechna čísla co jsem našel až jsem se po hodině,a to bylo v 8 večer,dovolal do cestovky. Telefon jsem předal recepčnímu,ten se tvářil,že cosi dohledává a pak mi beze slova omluvy dal klíč. Byli arogantní,nevstřícní a jednoznačně očekávali úplatek za nic!!! Pokoj měl úroveň vesnického pensiónu,v koupelně plíseň,na oknech utržené kliky,dřevotřískový nábytek sešroubovaný vruty.Tak alespoň ty snídaně,říkali jsme si.Talířky měly průměr cca 10 cm,takže vemete si housku a máte plno. Párky,ač smažené či vařené byly slanou hmotou,pestrý výběr salámu spočíval v jeho barvě,vše na bázi výrobního,chtěl jsem si tedy dát něco teplého,byl tam hrnec s nějakým lečem a vedle fazole,ale odradil mě pohled na tyto pochutiny,vypadaly,jako by je jedl už někdo přede mnou.Tak jsem si chtěl dát alespoň švestku,ale roztekla se mi v ruce a tak jsem to vzdal. Jediné kafe tam měli dobré. Ač jsme si zaplatili 3 dny,po absolvování programu,a to byly lázně,v sobotou jsme odjeli.Nebylo na co čekat.Po třetí bych identickou snídani asi nedal. Zaplatili jsme 7000 forintů za dvoudenní parkování a se smíšenými pocity odjeli. A to jsme vynechali hotelový bar,kde 0,4 dcl nejlevnějšího alkoholu stála 100,- korun a více,o víně nemluvě.A postřeh nakonec,mnohým to vadit nemusí,ale každý den se rvala dovnitř pokojská,snad ani ne kvůli úklidu,ale aby zkontrolovala stav minibaru,zdali neubyla dvojka vody za 80,- korun,či pivo za 120,-! Mě to vadilo!

Ubytování  průměrně (2/5)

Jelikož hodnocení ubytování nelze opominout,byl jsem např. v 3* hotelu v Hatích. Nábytek z masívu,koupelna v mramoru s hudbou atd. V Budapešti dřevotříska,plech,sklo. Postele byly nějaké desky na špalkách a na nich 2 matrace na výšku,zadní čelo byl plát dřevotřísky přichycený mosaznými vruty do zdi,někde se do desky zabořily půl centimetru,někde centimetr a když nedržel,tak se nechala díra a vrtnul se vedle. Tak samo věšák či chromovaný úchyt v koupelně. Když jsem to viděl tak jsem skoro dostal strach,stavěli li tento architektonický skvost stejným způsobem,nezbortí li se do rána. To měla naštěstí na starost asi jiná firma.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

K tomu bych se snad raději ani nevracel,snad jen že personál je zpřáhnutý,recepční byli dva a oba shodně tvrdili,že v hotelu nemáme co dělat. Mají takové jednání zjevně zažité a kdo povolí,ten zaplatí. Na místě majitele bych je vyhodil oba na minutu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Již nikdy více,draho,neochota,hrajou si na něco na co absolutně nemají a ještě se za to dožadují úplatku!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Monika Kipielová: Souhlas - 10. 10. 2013 19:01

Taky jsem byla hostem ve zmíněném hotelu a musím souhlasit s příspěvkem. Zhrnula bych to nahoře huj, dole fuj. Pominu li čistotu, která není v pořádku, personál bez úplatků nefunguje. Naopak hlučným hostům z Ruska, kteří řvou a pobíhají v teplácích,jsou vstřícní, za "poplatek".Budapest je nacpané auty,asijskými turisty a přednasranými Madary. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budapešť a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání