Napsat recenzi

Poznávací zájezd - Metropole na Dunaji

Recenze hotelu Slovensko - Maďarsko - Rakousko - Metropole na Dunaji – Bratislava, Budapešť , Vídeň (Maďarsko - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 21x
Recenze se líbila: 188 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Poznávací zájezd byl velice pěkný, počasí nám přálo. Průvodce vše perfektně vysvětlil, doporučil kde jsou WC, co nakoupit, přiměřená doba rozchodu. V pohodě, žádné honění, žádné mačkání, stačili i méně pohyblivý spolucestující.

Jen jsme nepochopili proč jsme ubytováni v Nových zámcích ( celkem velká zajížďka z původní trasy), proč se vracet na Slovensko z Maďarska a ráno zpět zase do Maďarska směr Budapešť a večer zase zpět Nové zámky. Celkem 4x Komárno- Nové zámky - cesta navíc.

Ubytování 

Ubytování nic moc, zde se zastavil čas. Uvítali bychom alespoň lednici na pokoji. Na přespání stačí !!!!

Strava a stravování 

I zde se zastavil čas, nebyla na úrovni dnešních standardu. Poprvé jsme měli řízek s rýží. Točené pivo došlo hned první večer a přestože je v sousedním městě pivovar, nebylo ani večer následující.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Žádná sláva

Pláž a moře 

nebylo

Okolí hotelu 

nic moc

Celkový dojem 

Pokud si odmyslíme ubytování, zbytečné přejezdy a stravu, zájezd perfektní. Delegátovi patří náš dík za úplný výklad o jednotlivých místech a perfektní organizaci zájezdu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání